Реклама / Ads
0| 4859 |27.02.2019 АРТ ДЖУНГЛА

Димитър Маринов: Моето дело е: актьор-творец, баща и съпруг. Не разбирам от политика

.
Димитър Маринов изрезе на сцената с българското знаме
Покорно и най-сърдечно благодаря на всички сънародници, които ме отрупаха с комплименти, искрени пожелания и чувства! На всички, които разбраха и оцениха решението ми да скътам нашият трикольор в джоба на сакото си - до сърцето ми. То бе символ на гордост - България и Българското!

А откровено и с отворено разбиране, приемам критика и коментари на тези, които не се съгласиха с действията ми и също онези, които се съмняват в "истините и фактите" около мен - имат пълното право и нека. И поради това, моля (ако е възможно), обръщайки се към всички журналисти, а и сънародници: нека оставим политика, "интерпретации" и минало там, където им е мястото - при политиците, новелистите и в миналото. Моето дело е: актьор-творец, баща и съпруг. Аз не разбирам от политика...

 

Аз разбирам и вярвам в мечти, и вдъхновение. Аз желая и се стремя да давам кураж, и предизвиквам дръзновение в младите, следващи свой път и мечти. Да ги уверявам и им доказвам моето верую: цел, дисциплина, труд и коректност с чувство за отговорност и постоянство. И тогаз, успехът е неизбежен, независимо от нивото, на което е постигнат - той е успех. "Капка по капка, вир става!" Нека се ценим и приемаме като хора, каквито сме и се стремим да бъдем в най и с най-доброто, а не "кои" сме и "къде" сме - света е на всички... Аз съм просто човек, като всеки друг - с нищо по-разлечен, освен с талант в определена сфера, над който, чисто и добросъвестно работя, без претенции.

 

То почти никой не ме знаеше до преди вчера, а си работя успешно с години... Наградите не бива да са цел, те са респективно резултат от свършената работа. Оценяването на таланта с постиженията му е, благодарение на тази свършена работа, а не на персоналното "кой си", "какъв си бил", "какво си правил" в личния си, частен живот. Ние всички сме хора, със своите грешки, слабости и страхове. С "претупани" понякога, действия и сконфузени или непремислени начинания. И какво от това? Та нали така се учим, растем, разбираме, променяме и корегираме? Нали така творим, създаваме и пробваме? Та не е ли в това смисъла на живеене и успяване? И един ден, независимо от минало, да погледнем рожбата в чистите й/му очи и имаме смелостта, а и доблестта да им кажем как, какво и защо - искренно, та дори и гузно понякога. За да станат по-добри, по-успешни и по-човеци от нас. И това за мен е веруюто.
Благодаря ви, че ме изслушахте.

 

Димитър Маринов, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10118 |25.02.2019 Теодора Духовникова: Димитър Маринов развя българския флаг, защото знаеше, че го гледаме . 0| 7117 |26.10.2017 Художничката Долорес Дилова: Северното Черноморие е моето второ "Аз" . 4| 7201 |01.02.2017 Министър Рашко Младенов: Не бих дал „Златен век“ на Димитър Иванов . 4| 8735 |29.11.2016 Рашидов награди Димитър Иванов от ДС, 4-ма не се явиха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads