Реклама / Ads
3| 6401 |08.06.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Елтън Джон иска 7 вази с по 7 рози

.
сър Елтън Джон Източник: www.avtora.com/news/nowini/megazwezdata_elton.
2 бели и 5 червени, с еднаква дължина на дръжките и без листа.
 

Звездната визита на сър Елтън Джон у нас ще бъде повече от зрелищна, пише в днешния си брой вестник 24 часа. 30 тира с продукция за шоуто и 20 автобуса, пълни със 150 души екип, ще пристигнат за концерта му на 13 юни в София. Поп иконата и бендът ще разполагат и с две суперлуксозни лимузини BMW. За английския певец ще бъдe изграден луксозен апартамент с 3 просторни помещения в бекстейдж зоната. Там той ще има лична гримьорна, стая за отдих и гардеробна.
Подът на всяка от стаите трябва да бъде покрит с червен килим.

Изрично упоменато е стаите да са снабдени с подходящ брой кокетни настолни лампи с воали и енергоспестяващи крушки, за да се избегне флуоресцентно осветление на тавана. А проектът на гардеробната е съобразен така, че безпроблемно да побере всичките 20 куфара с ексцентричното сценично облекло на артиста. Стаята за отдих на гениалния музикант ще бъде обзаведена с разкошна дизайнерска колекция бели мебели, които според неговия вкус няма да бъдат с кожено покритие.

Най-екстравагантното хрумване на певеца относно интериора ще е бялото кресло с кашмирени нишки във викториански стил, което неизменно пътува с него до всички дестинации от световното му турне. Елтън Джон го е купил миналата година. Екстрите, които ще допълват своеобразния дворец на звездата, ще са персонална телефонна линия за връзка с всички точки на света и 42-инчов плазмен телевизор със сателитна чиния с достъп до спортни канали.

Сър Джон е поискал 4 двуметрови палмови растения и огромна квадратна ваза с микс от свежи цветя и бели декоративни камъчета на дъното. В букета няма да присъстват каквито и да е лилии, карамфили, хризантеми или маргаритки. Вазите в личната гримьорна на Елтън Джон ще са 7 на брой, всяка с по 7 рози: 2 бели и 5 червени, с еднаква дължина на дръжките и без листа. В гримьорната на бенда ще бъдат поставени пепелници и цяла огледална стена. Построяването на сцената почва в четвъртък - 4 дни преди идването на звездата. Концертът е на 13-и (неделя) на столичния стадион “Локомотив”. Билети все още има, а цените им са от 80 до 120 лв. (24часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6474 |20.04.2010 Легендарният Джон Лорд се завръща в България . 0| 5523 |15.04.2010 Конча Буйка иска да влезе в българска църква . 9| 6365 |15.03.2010 Музиканти притискат премиера за 210 млн. лева . 1| 5367 |04.02.2010 Затварят музей на Джон Ленън, бил на загуба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads