Реклама / Ads
38| 13210 |06.04.2012 АРТ ДЖУНГЛА

"Господарите..." бягат от Би Ти Ви, опитвали се да ги цензурират

.
От днес, 6 април, bTV Media Group няма да излъчва предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница” в програмата на своите телевизионни и интернет канали.
 

 

Компанията на Джуди Халваджиян еднолично е решила да прекрати договора си с телевизията, а причините за това били комплексни. Към опитите за намеса в политиката на предаванията и цензурата се били добавили и сериозни финансови неразбирателства, казаха от екипа на “Господарите”. 

Независимо от факта, че рейтинговите резултати на „Господари на ефира” за изминалото шестмесечие са с близо 28% по-ниски спрямо периода октомври 2009 - март 2010, когато предаването стартира в ефира на bTV (Източник: GARB, TG18-49) и независимо от увеличаващите се финансови ангажименти на медията по отношение на предаванията, Би Ти Ви продължила да изпълнява коректно своите задължения.

Те настъпиха много яко интересите на Би Ти Ви и някои техни бизнеспартньори, и шефовете тук полудяха. Никой обаче, освен Апостол Пенчев, Вики Политова и братята Халваджиян не знаел заради кое точно разследване се е стигнало до крайната мярка, разказват от медията пред БЛИЦ.

От два месеца зрее напрежение между телевизията и продуцентите и очаквахме това да се случи, но след края на сезона. За всички е изненада, че става по никое време, допълниха от медията.

Въпреки огромните инвестиции, които bTV Media Group направи в предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница” през последните няколко години, колегите от „Глобал вижън” предпочетоха да прекратят взаимоотношенията си с медията. bTV Media Group приема този факт за даденост и им пожелава успех.

Нямаме никакви притеснения за бъдещето на предаванията. И “Господари на ефира”, и “Пълна лудница” са такива формати, че няма телевизия, която да не ги поиска, коментира още Ани Халваджиян.

В същото време шефът на “Глобал вижън” обсъжда с екипа си какви по-нататъшни действия да се предприемат към Би Ти Ви.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6746 |05.04.2012 Светила в хореографията дирят родни таланти . 0| 6800 |05.04.2012 Отлагат "Аватар 2" за 2015 . 13| 8036 |04.04.2012 Смърт и бягства в последния сезон на "Стъклен дом" . 9| 38668 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads