Реклама / Ads
0| 12902 |09.06.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Имаме един живот – ще се бием за него!

.
Имаме един живот. Даден от Твореца. Или природата – все едно. Той е уникален, само наш и неповторим. И винаги недостатъчен... Пътят, след първото проплакване, започва с мама и минава през радости, мъки, разочарования. Успехи са помрачавани от провали. Надежди са попарвани от лъжи. Мечтите се сблъскват с реалността. Трудно е. Но е и честно. Красиво.
 

Ако го нямаше унижението - смъртоносният враг на свободата. Не се преживява.

 

Човек може да прости, но не забравя унижилия го. Както не се забравя убиец.

 

В България унижението и лъжата са част от ежедневието на мнозина. Едни се демотивират, други тънат в страдание, трети го удрят на пиене, четвърти бягат, пети се приспособяват... Има и такива, които плуват в тази извратеност с удоволствието на свиня, попаднала в рядка тиня. Кочината им е по душа, джоб и манталитет.

 

Това разделя нацията.

 

Написах книгата „Господари на моргата”, за да кажа на хората от мойта кръвна група, че трябва да сме информирани, да ценим свободата, да обичаме децата си и да се бием със зъби и нокти за своя живот и този на близките ни. Никой няма право да ни унижава и да решава вместо нас. Колкото по-могъщи са гадовете, мафиотите и управниците, толкова по-изобретателни и смели трябва да сме ние. Всеки е силен много повече, отколкото предполага. Яростта и преживените несправедливостти са страховито оръжие.

 

Елате на 14 юни от 18 часа на представянето на книгата "Господари на моргата" в Клуб „Перото” на НДК, да си поговорим открито. Те са мръсно богати и страхливи, а ние нямаме кой знае какво за губене.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7162 |15.05.2017 „​​Любов под знака на сърп и чук. ​Живот на ръба на една пропаст “ ​от Борислав Чипорико . 1| 5341 |14.05.2017 Румен Бояджиев за соловия си албум „Бяло“ и живота извън ФСБ . 0| 8245 |23.02.2017 Р. Инджова разказа живота си в изящната книга „Philadelphia Regalis”–корени и цвят
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads