Реклама / Ads
16| 17981 |29.06.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Калина Паскалева: Днешните мутри са хамстерчета

.
Георги Илиев ме спаси от агресивен сводник.Това призна в "На светло" авторката на книгата "Дневниците на една курва" Калина Паскалева. Но не е спала с боса, по-скоро е имала респект от него.Според нея сегашните мутри са хамстерчета в сравнение с тези от едно време и не е чувала за възстановяването на ВИС-2.
 

Според мен политическата курва е по-опасна, защото вреди на целия народ, докато едно момиче може да помогне на някой. А от политическа, която се върти а наляво, а надясно, страдаме  ние,разсъждава на тема "к-ва" прохождащата писателка.

Пренаситих се, мъжете са станали като женски курви.Книгата не е отмъщение. Не съм обидила никого, събирала съм историите, имам си записи. Заради вестника някой може да ме заплаши, да ме осриже гола глава, да ми натроши краката, откровена бе изповедта на Калина.

Никога не съм се правела нещо ,за да се харесам. Повечето ме смятат за арогантна.Нямам идеал за мъж. Всички мъже са различни, никой с никой не си съвпада, каза още тя.

Ние си имаме българския Чарли Шийн и той е свикнал да демонстрира любовниците си.Сигурно и преди години се е изневерявало, но по-тайно
Сега, Когато имаш пари, не е интересно да си купиш яхта, а да затвориш една къща и си направиш голо парти,подсказа част от днешните нрави на богатите мъже тя.


Искам да оставя следа и ще продължа срещу табутата. Не ме е страх, а повечето мъже са страхливи, да са живи и здрави, завърши тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8700 |07.07.2013 Авторът на "Последен валс": Днешните протести нямат нужда от песни, а от концентрация . 5| 9829 |13.07.2012 Днешните ни певци били пискуни . 4| 6124 |21.09.2007 Източната мъдрост и днешните посоки на сърцето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads