Реклама / Ads
0| 4895 |30.09.2016 АРТ ДЖУНГЛА

Книга за новите зомби

.
Все по-често съвременният човек си задава въпроса: “Зомбират ли ни?” Все повече стават хората от всички държави по света, които твърдят, че върху тях се оказва психотронно или друг тип психическо въздействие. Какво става? Полудяваме ли, или срещу човечеството се води една от най-мръсните, най-коварните и най-подли войни?
 
Войната, чиято цел е да превърне човека в марионетка, в биоробот, в зомб, който трябва да изпълнява волята на новите-стари господари...

Защо сме все по-злобни и все по-агресивни един към друг? Защо доброто в нас отстъпва място на депресията и страха? Да зомбираш някого, означава да го откъснеш от неговата същност, от неговата природа. Означава да го превърнеш в друг човек, който реално не разполага със себе си и не може да се контролира.

Правени са опити за зомбиране, за препрограмиране на човека както в едната, така и в другата посока - към добро или към зло. Но днес методите и средствата, с които се прониква в човешкото съзнание, в човешката душа и ум, са повече от изтънчени и зловещи. Стотици хиляди, а може би и милиони, хора са подложени ежедневно и ежечасно на психотропно, психотронно и електронно въздействие. Всичко това звучи страшно, а сигурно за мнозина е и налудничаво, но е факт, че човечеството тихо и почти невидимо полудява. Според едно изследване над 90% от хората на земята днес са психопати. Една от най-характерните черти на психопата е липсата на съчувствие, омразата, нехаресването и непонасянето на другия, на различния. Огледайте се, вгледайте се в самите себе си и си отговорете на въпроса, дали това е така?

Не се ли хващате, че предпочитате да съприживявате живота на героите от поредния блудкав и пошъл сериал, вместо да споделите своя живот с хората около вас? Не се ли питате защо ви е по-лесно да “джиткате” с часове по телефона или компютъра си, вместо да размените благи думи и мисли с човека до вас? Отговорът на всеки ще бъде: “Да, ама той, Другият, е лош, обижда ме, нагрубява ме, говори ми глупости...” Стоп! Дали е вярно всичкото това? Всичките тези думи не са ли плод на едно болно съзнание, на на една нарнена душа, на една оперирана човешка същност? А хирурзите са много. Най-често те ни дават съвети от телевизионния екран, но има и други - невидими, скрити зад мощни кодирани електромагнитни излъчвания.

Болшинството от хората дори и не подозират за всичкото това, но искат или не искат, стават поредната жертва, попаднала в капана на новите Владетели. Има и много други, които са убедени, че зомбирането не само е истина, но и че самите те са жертви на подобен зловещ експеримент. Експеримент или оръжие, от което са пострадали хиляди и милиони хора.

В тази книга ще се опитаме да погледнем на този проблем с невъоръжено око. Няма да слагаме нито розовите очила на слугинажа и безразличието, нито черните очила на вечните проповедници на смъртта и ужаса. Разбира се, да се направи това, не е никак лесна задача. Да се отсее тук зърното от плявата, изглежда направо непосилно. И все пак, ние ще опитаме. Защото е важно да знаем какво се случва с нас. Влиза ли някой в съзнанието и подсъзнанието ни? Защо го прави? Как го прави? Безсилни ли сме срещу това въздействие? Или всичко това е само една зла шега, изфабрикувана от болни мозъци и от още по-болни души.

Зомбирането не е от днес или от вчера. Но днес средствата са други. Средства, които позволяват да се извършва масово въздействие върху съзнанието на милиони. Учени твърдят, че зомбирането днес е малко или много намаляване на защитните сили на организма, физически и психически, до нивото, когато човек лесно се управлява от други хора, машини или електромагнитни същности. Мощността на машините днес е толкова голяма, че мигновено може да изключи мисленето на човека и да внесе в него външно управление. Човек прави онова, което му заповяда машината, тъй като електромагнинтите параметри са по-мощни и човек се синхронизира с тях...

Пламен Тодоров









Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3652 |26.09.2016 Държавата планира отпуск за осиновители . 0| 4169 |29.08.2016 Задължават осиновителите да кажат на детето, че е осиновено . 0| 4433 |25.08.2016 Стоичков представи Йорданеску и новите шефове в ЦСКА

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads