Реклама / Ads
7| 6498 |13.05.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Красимир Аврамов доволен от провала на Евровизия

.
Красимир Аврамов
Късно снощи Европа изхвърли Човека-глас и напук на слуховете този път Аврамов наистина падна от високите кокили, на които кой знае как беше стъпил.
 

Красимир Аврамов отпадна злополучно от първия полуфинал на Евровизия 2009 в Москва. 40-годишният певец представи песента си “Illusion” в подобрен вариант с участието на Петя Буюклиева, но очевидно и това не помогна парчето да се хареса на Стария континент. Въпреки провала Аврамов излезе с екипа си пред камерата на БНТ1 30 минути след крайния резултат със завидно поведение на победител.

 „Надявам се на положителна реакция от България”, бяха думите на Аврамов пред трагично изглеждащия Драгомир Драганов. Водещият на конкурса у нас опита да оправдае загубата с мотива, че дори великата Алла Пугачова не е успяла в него, а страната й е чакала 15 години за домакинство. Екипът на Човека-глас е доволен, че е забелязан от Европа и вече дори са започнали ангажименти към чужди компании.

 „Ще продължаваме да представяме България достойно”, заключи Аврамов след конкурса. На 54-тото издание на Евровизия за сега продължават 18 страни, сред които изненадващо и Армения. Учудващо залата на спортния комплекс „Олимпийски” се оказа празна. Малцината присъстващи обаче станаха свидетели на пищно шоу с участието на „Тату”.

Припомняме ви, че страната ни отново се забърка в редица скандали около избора на Краси Аврамов. Той победи всички конкуренти с рекорден резултат, след който цялата музикална гилдия у нас се противопостави на избора. Миналата седмица пък се появиха слухове, че врагове са набили Човека-глас зад кулисите в Москва, които самият той опроверга.

Беквокалът му Петя Буюклиева пък вчера сложи черешката на тортата с напомнянето, че Евровизия си е политически конкурс и тази година ще спечели Беларус. Тя добави още, че страната ни отново е станала жертва на фестивална политика, в която просто не сe е вписалa. До известна степен може да се окаже и права, защото според критиците песента ни е била сред най-ефектните вчера.

До сега известни и успели след Евровизия са малцина, сред които „Абба”, Руслана и Елена Папаризу.

Васил Василев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 20043 |11.05.2009 Салвадор Дали - воинът-художник или крадецът на чужди булки . 3| 6708 |09.05.2009 Двама ще получат „Захари Зограф” . 7| 9046 |01.05.2009 Априлското въстание по "Записките" . 9| 38655 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads