Реклама / Ads
0| 7645 |23.08.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Лени Кравиц се отказа от концерта в България... засега

.
Лени Кравиц
Концертът на Лени Кравиц в София се отлага за 2013 г. Рок звездата съобщи на официалната си страница във Фейсбук, че участието му на родната сцена, обявено за 30 септември, ще има нова дата през следващата година.
 

"Цяло лято очаквах да дойда в София, за да свиря за моите почитатели и много съжалявам, че концертът ми трябваше да бъде отложен. В момента съм в Ню Орлиънс, работейки по исторически филм, озаглавен The Butler. Снимките на филма се проточиха, а договорът ме задължава да ги приключа. Обещавам, че ще дойда в София догодина. Очаквам с нетърпение да видя всички ви през 2013 г. С обич, Лени", гласи поста му в социалната мрежа.

Лени Кравиц трябваше да представи на живо пред българската публика последния си студиен албум Black and White America в края на септември в зала "Арена Армеец".

Носителят на четири награди Грами трябваше да гостува в столицата ни по покана на Balkan Entertainment и Joker Media.

Организаторите официално потвърдиха за отлагането на лайфа като те съобщават, че това се налага "поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт".

"Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена", пишат от Balkan Entertainment и Joker Media.

Отменени са и още няколко дати от планираното европейско турне през есента.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG.

Преди четири години Лени Кравиц изнесе първия си концерт в България. Тогава 18 000 почитатели аплодираха звездата на стадион "Академик" в София.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 13379 |15.05.2012 Спират "От местопрестъплението: Маями" . 2| 7596 |25.05.2011 „Площад Синева” - вдъхновение за рок и забавление - отново в София . 9| 6681 |19.11.2010 БНР и БНТ разделени и без реклама? . 0| 5617 |02.04.2010 Пет дни, единайсет представления и една премиера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads