Реклама / Ads
7| 7897 |17.11.2009 АРТ ДЖУНГЛА

МИЛЕНА празнува 25 години на сцената

.
Милена Слaвова отбелязва 25 г. на сцената
Рок дамата Милена Славова ще отбележи годишнината с уникален 5-часов концерт.Голямото събитие ще се състои в столичната зала Универсиада на 28 ноември (събота) от 19:00ч.
 

Концертът е подкрепен от Столчина община се осъществява със специалното съдействие на Програма за превенция и контрол на ХИВ / СПИН към Министерството на здравеопазването, а Милена е специален посланик на Националната антиспин кампания. Организатор на концерта е София Мюзик Ентърпрайсис.

Бенефисът на Милена се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще участват над двадесет от най-добрите български рок групи и музиканти, кръстосали пътища с Милена през годините на богатата й кариера. На сцената още ще се изявят Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно Фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др.

За верните си фенове, Милена ще изпълни най-големите си хитове като «Ха-Ха», «Месо», «Не'ам нерви», «Охолен живот», «Защо», «Отгоре», «Да закърпим небето», «Ад», «Истина», «Робърт» и много други. В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен Ефект, Ревю и др.



Милена Славова и Васко Гюров неведнъж са излизали заедно на сцената


Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент. На 28 ноември публиката в зала Универсиада ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена – ''Куклата Мици'' и ''Чворолино'', както и най-новия хит ''200'' на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат) и Иван Лечев (ФСБ).

Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ. След това купонът ще продължи в клуб Маската, където всички музиканти ще направят импровизиран джем сешън.

В момента, наред с подготовката на грандиозния си бенефис, Милена активно се занимава и с издаването на два видео клипа към най-новите си парчета ''Куклата Мици'' и ''Чворолино''. Двете видео ленти ще бъдат анимация и са с уникална визуална техника, неправена до сега в България.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 23885 |11.11.2009 20 забравени песни след 20 години демокрация . 0| 7205 |27.10.2009 Националният природонаучен музей стана на 120 години . 0| 8445 |19.10.2009 "Ла страда" навъртя 15 години . 1| 6948 |13.10.2009 Ветроход на 200 години откриха край Калиакра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads