Реклама / Ads
0| 5658 |16.03.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Мини филмите излизат от кинасалона

.
Future Shorts изненадват киномани на 17-ти март
На 17 март, в рамките на 14-тия София филм фест, новата програма на Future Shorts ще излезе от киносалоните и ще се синтезира в незабравимо парти с музиката на най-добрата българска ню джаз формация – Phuture Shock.
 

Специалното събитие на световния лейбъл за късометражно кино и анимация Future Shorts, всеки месец изненадва с нова програма, селектирала най-доброто от цял свят.

Програмата за 17ти март съдържа 7 късометражни филма, сред които музикално видео и анимация. Особено внимание фокусира номинираният за Оскар – “Miracle Fish”, който разказва невероятната история на едно 8 годишно момче и рождения ден, който никога няма да забрави, както и цветното предизвикателство на майстора на концептуалното кино – Мишел Гондри и неговото музикално видео - “Open Your Heart”.

Събитието ще започне от 20:00 ч, на 17 март, в Sofia Live Club. Огромният екран, с който клубът разполага и изключителните качества на звука в залата ще вкарат публиката в незабравимо преживяване. Прожекцията ще продължи около60 минути, а гигът на Phuture Shock ще представи модерното звучене на България. Специална мултимедия ще се прожектира върху музикантите докато те свирят. Така усещането за трийзмерната, музикална кино вечер ще продължи.

Основана през 2000 година, Phuture Shock са истинско явление за българската музикална сцена, заради техният модерен и отличаващ се стил, комбинация от: айсид джаз, соул, фънк и леки докосвания в електрониката. Phuture Shock са делили една сцена с имена като: Stereo MC's, Jimmy Tenor, Asian Dub Foundation.

FUTURE SHORTS е най-голямата мрежа за късометражно кино и анимация , която провежда ежемесечни прожекции в България от 3 години насам. Тази година FUTURE SHORTS е гост на София Филм Фест.

FUTURE SHORTS е световен фестивал, с нова програма всеки месец, която се прожектира в 60 града в 18 страни по света.

FUTURE SHORTS е в България от 2007 г. и събира изключително вярна публика от млади, артистични хора, които търсят качествено забавление. Ежемесечните прожекции са в пет града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Ако сте почитател на качествено алтернативно филмово изживяване, FUTURE SHORTS определено не е за изпускане.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5679 |13.02.2010 В. Рашидов: Не ми е мечта да съм министър . 7| 10964 |11.02.2010 Бившият културен министър става собственик на МОЛ . 1| 6052 |26.01.2010 Министър и театрали свериха позиции за реформи . 1| 6057 |13.10.2009 ФИЛМИНИ 3.0 започва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads