Реклама / Ads
13| 11094 |31.01.2018 АРТ ДЖУНГЛА

Писателят Недялко Славов: Лъжите се гримират и кичат като курви, Конвенцията е измама*

.
Недялко Славов
Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и да съм далеч по-красив, по-умен и неизмеримо по нормален и достоен от мнозинството кресльовци, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие. Това написа писателят Недялко Славов, коментирайки Истанбулската конвенция.
 
Ето какво още пише и предупреждава авторът на романа "Камбаната" във фейсбук:

"Искам само да се обърна към нормалните българи. Представете си, че днес синът или внукът ви се връща от училище и казва:” Днес играхме „Пепеляшка”. В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка”.
И това всеки ден! Докато един ден психиката му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му!

Това ми казват мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция.
Помислете, драги нормални и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие.

Това е тази така наречена Конвенция. Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът. Много на сериозно се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници та да редактират света.
Истината се казва с няколко думи. С няколко срички. „Мама” е двусрична дума, "Тате" също. Дори най-истинските думи са нями. „Обичам” е дума на очите.

Лъжите се гримират и кичат като курви. С много тунинг, с много силикон, с много фалш.
Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината. Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция и разберете каква измама е всичко.

И само за финал. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената.

И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази депеша е отхвърлена категорично от Парламента й!"

* Заглавието е на Frognews
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7075 |25.11.2017 Писателят Недялко Славов: Обезлюдяването е страшно - призрачна България с кухи градове и села-трапове . 0| 8689 |20.04.2017 Недялко Славов: Време е да се удари камбаната, мълчанието е страшно . 1| 7242 |11.02.2017 Анжела Недялкова: Няма не мога, има не искам! . 2| 14204 |03.11.2016 Недялко Славов: Българинът все още се измъква от Матрицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads