Реклама / Ads
16| 9614 |20.06.2016 АРТ ДЖУНГЛА

Помощ! Никол Станкулова не е Никол Кидман

.
Никол Кидман
Никол Кидман вече се превърна веднъж от ангел в демон. Това стана във филма „Догвил” (Град на ангели, град на кучета). Кидман играе Грейс, която е душа камбана, готова да се грижи за всеки и за всичко. Затъвайки обаче в дебрите на благодарността, тя стига до пълно падение и завършва като убийца.
 
Между Никол Кидман и „синоптичката по всичко” от Нова телевизия Никол Станкулова има нещо общо. И двете са хубави, ухажвани и обгрижвани – то се знае. И двете мечтаят за слава. Австралийката Кидман я е постигнала и вече се бори с последиците. Нашата Станкулова още е на ракетната площадка и все чака изстрелване. Междувременно се зарежда с гориво – отново и отново, - което коства на зрителите мъчителни срещи с телевизора и нейните превъплащения. Тя бе „звезда” в шоута с доказан съмнителен ефект и стойност. След това се зае да пътува в трамвай, да готви и пр., за да ни показва различни професии. Постно, бездарно и тъпо. Мъчиха я, мъчат я, но не става. Спряха това сутрешно изтезание за зрителите.

Никол обаче е неуморима. Вече се грижи за бездомни кучета. Страхотно. Даже я има в новините. С половин уста, но така е наредило началството. И Никол, Станкулова, ни омайва с разкази за пострадали клети животинки. Уж гледа състрадателно, но на зрителя все му се струва, че момата хитрее нещо. А отговорът е съвсем простичък: хубавелката иска слава на всяка цена. За целта си е намерила... начин да го постигне. Начинът, както винаги е финансов. Точно така. Хрумванията на ВИП синоптичката са скъпи. Да вземем последния театър с кученцата. Намерила къща. „Намерила”... моля ви се. Вървяла, вървяла и току срещнала някаква свободна къща, където почнала да събира животни в неволя. Но не сама, а със съответна неправителствена организация. Организацията се грижи за нелицеприятните неща, а нашенската Никол – за рекламата. И ето ви благотворителен сюжет, който Нова излъчва без да й мигне окото. Време, което струва пари и някой ги плаща. Къщата също е платена, нали се досещате. Позирането на Станкулова – също. И забележете: следва благотворителен търг, за да се съберат още средства за идеята, в която доминира думичката „ангели”. Никол осигурила за търга обувки на Гарет Бел, най-скъпият футболист в света, купен от „Реал” Мадрид за над 100 млн. евро. Осигурила и екип на Христо Стоичков. Откъде Никол Станкулова има тези футболни реликви не е ясно. Или пък е съвсем ясно. Дори Никол Кидман би се затруднила да ги намери... Не че иска, де.

Никол Стакулова

 

Поредното хрумване на Никол Станкулова – бездомни кучета. Дали ще го наречем проект, глезотия или истерия – все едно. Защо обаче Нова тв се хвърля презглава в тази скучнотия и досада – знаят мнозина. Игра на задкулисие с дребни, на пръв поглед, залози. 

Клюката разнася, че зад прищявките на синоптичката уверено стои милионерски син. Преди това стоял друг син – пак милионерски. Това обаче са само слухове. В България и жълтите новини често са плод на нечии интереси.

Каквато й да е истината, тъпите идеи връхлитат зрителя, а той е невинен. Затова и хубавата Никол Станкулова за мнозина вече е досадната Никол Станкулова. И се отдалечава от Никол Кидман. Сънувай колкото искаш звездния път на чужд човек, мечтай за него, но не го натрапвай на останалите. И талант. Без талант не става. Ето това отличава едната Никол от другата. Голямата от досадната.

 

Емил Колев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6331 |30.04.2016 Карикатуристът Чавдар Николов-част от ”Шоуто на Слави” . 0| 7745 |16.04.2016 Чавдар Николов: Никой не се харесва дебел, с голям нос и големи уши . 15| 7445 |01.12.2014 Николай Урумов за Фрог: Подкрепям и най-крайните мнения срещу Слави Бинев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads