Реклама / Ads

0| 4373 |21.12.2017 АРТ ДЖУНГЛА

REFAN –- почетен председател на церемония на българския културен и научен елит

.
Отличието се връчва на козметичния бранд поради факта, че обществеността оценява високо постиженията в Иновативността на REFAN, в налагането на предимствата на съвременни модели в българския бизнес за изпреварващо развитие на сектора и за утвърждаване на националния просперитет

Лидерите на научната и културната интелигенция, обединени в Клуба на българския културен и научен елит, на специална церемония направиха  официално заявление, че през идващата 2018 година ще работят под мотото “Аплодисменти за България”. 

 

Тържеството бе посветено на конкретни постижения на учените от Българска академия на науките, на Съюза на учените в България, на българските университети и на културните институции, заслужили най-много обществено признание за постиженията си.  То се състоя в залата на Нов театър в НДК.


На церемонията, под почетното председателство на REFAN,  от Съвета на Европейската научна и културна общност и Клуба на българския културен и научен елит връчиха Златни отличия на авторитетни представители на българската интелигенция.

 Номинациите за отличията се правят от 180 известни български учени и творци с международно признание, които вече притежават Златни отличия.  На базата на тяхното гласуване, управителят на REFAN Ангел Попов получи отличието за ПОЧЕТЕН ПОСЛАНИК на иновативния бизнес заедно със ЗЛАТНА МОНЕТА. Призът бе връчен от режисьора в Българска национална телевизия Боян Даскалов.  ЗЛАТНАТА МОНЕТА е изработена в Монетния двор на България и има двустранно златно покритие. На  лицевата страна е изобразена отворената книга - символ на прогреса, а на обратната са подредени красивите букви на Глаголицата.

 

Представителката на REFAN Велина Евтимова връчи наградата за култура на журналистката и писателка Ирина Александрова. Сред отличените бяха още 

директорът на Музикалния театър "Стефан Македонски" - Марияна Арсенова и журналистът в Българска национална телевизия Георги Любенов….

 

Акцент в тържественото награждаване бе и специалния спектакъл на ансамбъл “Средец”.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 7| 10268 |07.12.2017 Фрогоко: Хендел е по-българин от Борис Христов за бг-председателството на Съвета на ЕС . 4| 5621 |07.11.2017 ”Бронзовата къща” е подарък от Австрия за българското председателство . 2| 5974 |01.11.2017 Културолог за Фрог: Думи като „идиоти” и „еничари” ни отдалечават от Председателството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
БЛОГОВЕ