Реклама / Ads
3| 9110 |05.06.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Рок динозаври поднасят "Цвете за Гошо"

.
Милена Славова, Васко Кръпката, Валди Тотев, Кирил Маричков и Уикеда са малка част от участниците на тазгодишния традиционен концерт "Цвете за Гошо" в памет на великия Георги Минчев.
 

Рок събитието започна в 17:30 часа днес в Южния парк и ще продължи утре, напук на лошото време, което тази вечер се смили над музиканти, певци и многобройни фенове, дошли да почетат Георги Минчев. Шоуто откри Валди Тотев, който успя да развълнува разсеяната в началото публика, с изпълнението на "Бяла тишина" - една от емблематичните песни на Гошо Минчев. Тотев изпя и "Вдигни очи!", което взриви публиката, която започна да вдига ръце със знака на СДС. След AC/DC, интерпретация на Контрол - "Дай ми време", на сцената се качи Кирил Маричков, който си припомни хубавите мигове с Георги Минчев в "Щурците". Маричков беше извикан на бис, за да изпълни "Среща", с което вдигна настроението на всички. Млади и не толкова млади почитатели на рока пяха с пълно гърло "край реката редят се тополите". Непосредствено след това на сцената излезе бас китаристът на ФСБ Ивайло Крайчовски, който внесе допълнително колорит сред публиката. Днешният ден в Южния парк приключи с песните на Милена Славова, която, заедно с Васко Кръпката, е организатор на "Цвете за Гошо".

За разлика от минали години, днес на сцената излязоха групи от млади рокаджии между 15-25 години, които направиха шоу със своите интерпретации на "Блажени години", "Българско реге","История с китара", "Бяла Тишина", "Снегът на спомена" и "Сребърни ята". Милена не скри пред Frognews.bg, че спонсори за концерта няма. Единствено столична община е отпуснала 16 хил. лева, с които "трябва да правим магии", каза още певицата. Тя припомни, че миналогодишното издание на "Цвете за Гошо" е било подплътено с 34 000 лв. общински пари. Въпреки това обаче концертът не бил на нужното ниво. Затова за днешния купон е правен доста по-сериозен кастинг със строги изисквания. Единствено проблем имало с групата на Ачо Джендема, която можело да не излезе заради проблеми в семейството на един от членовете. По всяка вероятност мястото им в програмата ще заеме победителят в "Мюзик айдъл" 2 - Тома.

Милена благодари на всички изпълнители, които ще забият на сцената срещу символично заплащане. Тя покани всички читатели на Frognews.bg да отидат в Южния парк и да се забавляват така, както би искал големият Гошо Минчев и в утрешния ден, когато шоуто започва в 17:30 ч.

Георги Минчев и Стари муцуни - Какви времена и Блажени години
Георги Минчев - История с Китара
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 14388 |04.06.2010 „Кристис” и „Сотбис” идват за уникална изложба в София . 1| 6510 |03.06.2010 Българи пеят "Върви, народе възродени" в Тел Авив . 0| 7604 |03.06.2010 Безплатно лятно кино в София . 9| 38655 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads