Реклама / Ads
0| 4466 |10.11.2022 АРТ ДЖУНГЛА

Санса от ”Игра на тронове” влиза в образа на известна крадла на бижута

.
Източник: БГНЕС
Звездата от ”Игра на тронове” Софи Търнър е обявена за изпълнител на главната роля в нова 6-серийна драма на ITV, съобщава „Deadline“.
 

Известна най-вече с ролята на Санса Старк във фентъзи епичния сериал "Игра на тронове", сега актрисата ще участва в суровия криминален сериал "Джоан", написан от Анна Саймън. В сериала Търнър ще се завърне в Лондон, за да снима, след като пребиваваше в САЩ със съпруга си Джо Джонас и двете им деца.

 

Действието в "Джоан" се развива в Лондон през 80-те години на миналия век и проследява Търнър в ролята на престъпничката Джоан Ханингтън и подземните подвизи, които ѝ спечелват прякора "Кръстницата". Саймън пише сценария, вдъхновена от мемоарите на Ханингтън "Аз съм това, което съм: истинската история на най-известната британска крадла на бижута", издадени през 2002 г.

 

"Толкова съм развълнувана да пренеса на екран завладяващата житейска история на Ханингтън в „Джоан", казва номинираната за награда "Еми" Софи Търнър за участието си в биографичния филм за крадлата на диаманти.

 

Сериалът изследва отчаянието на Ханингтън да намери баланса между престъпния си живот като една от най-известните престъпнички в Лондон и опитите да си върне дъщеря си от социалните служби.

 

Драмата в шест серии започва с Ханингтън в двадесетте ѝ години, хваната в капана на ужасен брак с насилник. Сериалът проследява пътя на Ханингтън, след като съпругът ѝ я изоставя и тя се обръща към престъпността, за да създаде по-добър живот за себе си и дъщеря си. С течение на времето тя се превръща в успешен крадец на бижута и един от най-страховитите престъпници в лондонското метро.

 

Необичаен подход към криминалния жанр, сериалът представя престъпничката в по-човешка светлина, като зрителите проследяват истинската история на една отчаяна майка, която просто се опитва да осигури по-добър живот на дъщеря си.

 

Снимките ще се проведат в Лондон и ще започнат през пролетта на следващата година.

Британският режисьор Ричард Лакстън ще режисира Софи Търнър в новата ѝ роля на Джоан Ханингтън. Той е най-известен с телевизионния минисериал от 2022 г. "Крадецът, жена му и кануто".

 

Все още не са публикувани други имена и не е ясно какви други герои ще бъдат свързани с крадлата на бижута Джоан.

 

Макар че снимките са насрочени за тази пролет, все още не е определена премиерна дата. Въпреки това, въз основа на графика на снимките, „Джоан“ вероятно ще излезе на екран в края на 2023 г. или началото на 2024 г. Филмът ще бъде достъпен за безплатно гледане в платформата за стрийминг на ITV, ITVX.

 

Освен с ролята си в "Игра на тронове" Търнър е известна с ролята си на Джийн Грей във франчайза „X-Мен“ на Fox и Маргарет Ратлиф в "Стълбището".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3896 |10.11.2022 Хари искал да отгледа Арчи „тичайки бос с африкански деца“. . 0| 3701 |08.11.2022 Изправят Кание Уест на съд . 0| 3776 |08.11.2022 Крис Евънс е обявен за най-сексапилният мъж на 2022-ра: ”Мама ще бъде щастлива” . 0| 3636 |08.11.2022 Джаз седмица предстои в Русе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads