Реклама / Ads
0| 6622 |24.11.2020 АРТ ДЖУНГЛА

„Сянката на прилепа“ вече е на българския книжен пазар. Издателство „Слънце“

.
Историята на отношения на ГРУ с България е зашеметяваща, спираща дъха и надхвърляща човешкото въображение. Прилепът, който символизира руското Военно разузнаване, е простирал криле над много страни. А ние, българите, не само дълго сме живели и живеем в неговата сянка, но не сме и подозирали, че това е една постоянна зависимост. Учудвали сме се на много действия и решения на български управници, но не сме допускали, че част от тях са били взети под диктовка или натиск от ГРУ. Именно за това сюжетите в „Сянката на прилепа“ са шокиращи.
 

Тази книга ще ви отведе в света на страшните тайни и задкулисните игри на специалните служби на Кремъл. Ще узнаете колко пъти и по чие нареждане развитието на България през годините е бил променяно по чужда воля. Ще научите за първи път кой поръча убийството на папа Йоан Павел II и го приписа на българите; кой поръча отравянето на трима българи на ГРУ; общото между терористични организации в Афганистан и България; в кое чуждо посолство във Виена е укриван взривът за атентата в църквата „Св. Неделя“; как български студент създаде най-голямата агентурна мрежа на руснаците; кои военни хакери влияят на изборите… 

 

От ГРУ се е страхувал самият Сталин. В биографията на съветската/руската военна шпионска централа ще откриете атентати, преврати, въстания, издигане и сваляне на правителства и премиери, секс скандали, предателства, разстрели, „Новичок“, граждански войни, победи и катастрофи, по-разрушителни от цунами.

 

„Има много по-страшни неща от това, което литературата може да покаже и да разкаже. Никое литературно произведение не може да представи случилото се толкова силно, колкото e реалността.“, казва в интервю водещият автор Огнян Стефанов.

 

От тук може да закупите книгата онлайн

 

Харесайте страницата ни във фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7647 |15.09.2020 Квотите убиха Оскарите: Закрийте церемонията, от нея вече няма смисъл . 7| 7965 |18.12.2019 Стефан Данаилов увековечен на сребърна медална емисия . 7| 12707 |07.11.2019 Недялко Славов: Става дума за много пари, насипани от Дявола и за превръщане на човечеството в птицеферма . 0| 5600 |09.08.2019 Ален Делон е получил инсулт, но вече се възстановява

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads