Реклама / Ads
10| 11787 |29.12.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Забавление "умри от скука" предлагат родните тв по Нова година

.
Горан Брегович на площад Батенберг и по БНТ - на 31-ви декемрви
Концерти, изтъркани шоу програми, ретро-намигвания към шоуто от соца и дори чалга ще излъчват едни от най-гледаните български телевизии навръх Нова година.
 

Българската национална телевизия
ще покаже на своите зрителите на 31-ви декември традиционната вече "Сцена под звездите" от 22,30 ч. Тогава започва и директното излъчване от площад „Княз Александър І". За 11-и пореден път БНТ организира и излъчва подобен концерт, съвместно със Столичната община. На сцената освен талантливия Горан Брегович и неговия Оркестър за сватби и погребения, ще бъдат и българските изпълнители Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

На 1 януари, отново традиционно от 12,15 ч. БНТ ще покаже новогодишния концерт на Виенската филхармония - на живо, в продължение на 150 минути. Също на 1 януари, но от 18,30 ч., както всяка година и тази ще зрителите ще видят „Духът на Италия". Това е в рамките на Новогодишния музикален фестивал директно от Зала 1 на НДК. На този концерт ще се свирят произведения от италиански композитори като Росини, Верди и Пучини.

На първи януари БНТ ще излъчи юбилейния концерт „100 години Тодор Колев", който беше наскоро в НДК, а два дни по-късно този на Милена Славова, посветен на нейните 25 години на сцената. Самият Митко Цонев също ще се появи на екрана на 3 януари „В неделя с...." ще е изцяло по Радичков и неговата пиеса „Януари".



Концерт на Лили Иванова показва Нова телевизия на 31-ви вечерта


Както във филмовата си програма, така и в шоуто навръх Новогодишната нощ, Нова телевизия ще се довери на експеримента си от миналата година, оказала се доста успешен – вътрешна шоупрогрма, която да се нарича „Един ден с „Нова". Тя ще тече в рамките на почти целия последен ден от годината. Водещи, както и миналата година, ще бъдат Ники Дойнов и Гала. На 31-ви декември, те ще правят обзор на това, което се е случило на Нова телевизия и на зрителите й в рамките на изминалата година. Голямата звезда на това предаване ще бъде Лили Иванова. Тя ще пее и ще говорим по много интересни теми. От медията обещават новогодишното шоу, макар и дълго, да бъде изключително интересно и разнообразно.



Гала и Ники Дойнов водят дневната шоупрограма на Нова телевзия на 31.12.2009 г.

В последния ден на 2009-та г. от същото това предаване зрителите ще разберат отговорите на въпросите : Вярно ли е, че Милен Цветков и Лора Крумова са се оженили тайно? Бременна ли е Гала? Защо Мартин Карбовски живее на покрива и дали се изживява като Карлсон?

В Новогодишната вечер, НТВ са подготвили специално новогодишно издание на „Царете на комедията". В него ще се посрещат цели две Нови години – една съвременна и “една много хубава социалистическа Нова година”. Цялото предаване е подчинено на тази идея. И водещите, съответно са двама - социалистическият е Георги Мамалев, а съвременният - Део. Гостите в предаването също са подбрани на този принцип - от една страна е Миро, а от друга - Кристина Димитрова. Това, което ще липсва на българските зрители е балета на ГДР от старите, класически новогодишни програми, които Нова телевизия не успели да организират да присъства.

В първите часове на януари „Нова телевизия" ще излъчи концерта по случай 60-годишния юбилей на Стефан Димитров, а по обяд на първи януари - ще бъде показан и концерта на Георги Христов, състоял се в края на октомври в зала 1 на НДК със специалното участие на италианската певица Джони Фалконе.




"Комиците" ще забавляват зрителите на БТВ в последните часове на 2009 г.

За последните часове на старата година, от БТВ са подготвили специални издания на „Шоуто на Слави" и „Комиците". От екипа на „Шоуто на Слави“ издадоха, че подготвят тематични превъплъщения за актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев. Скечовете на Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов и компания ще забавляват зрителите от 22,30 часа в последния ден от годината и ще продължат до 0,00 часа.

Сборен концерт от лятното турне на чалга-звездите от „Пайнер" ще бъде излъчен в първите минути на новата 2010-та. Ще има и специално празнично предаване на „Господари на ефира" на 1 януари.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8051 |28.12.2009 Днес е международния ден на киното . 2| 6535 |27.12.2009 Светът е голям и спасениe дебне отвсякъде за трима Стефановци . 2| 7987 |25.12.2009 Културен пътеводител за празниците . 9| 38669 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads