Реклама / Ads
36| 25102 |14.09.2007 ЧЕРНО И БЯЛО

15/9 вреден ли е за учениците или защо курвата Ирина предпочита 21 септември

.
15 септември се пада в събота. Наши репортери проведоха човешко питане по улиците на София, което показа следното: 97 на сто от анкетираните деца между 7 и 14 годни се мръщят на идеята да почнат учебната година в такъв ден.
 
Почти толкова са и недоволнте от решението на просветното министерство родители. 11 % от тийнейджърите между 14 и 18 години заявиха пред диктофоните най-спокойно, че първият учебен ден ще мине и без тях. В.М. дори призна, че цяла банда от стария клас са се разбрали да се съберат пред училището и оттам да отидат някъде да купонясват. На родителите щели да обяснят, че всичко е минало нормално, т.е. скучно и няма какво да се разказва.

Пенсионерката Кина Владимирова коментира получените резултати като възмутителни. Тя разказа как постъпила в Ловешкия американски колеж преди много години и как за цяла година нямало нито едно неизвинено отсъствие в техния клас. Според нея сегашните млади били стопроцентови хаймани, даже и нейните внуци. Единият щял да е в 10 клас на музикалното училище „Любомир Пипков", но имал проблем с дрогата. Освен това заявил на родителите си, че по-добре да свири по улиците на Амстердам, където щял да изкарва повече пари отколкото като музикант в български симфоничен оркестър.

Да коментира резултатите от човешкото ни допитване за 15 септември, училищния звънец, стачката на даскалите и настъпателно-отбранителната позиция на властта, както и за някои низходящи процеси на българското образование, помолихме компаньонката Ирина, която в миг на откровение призна, че е среднолуксозна проститутка, което я правело чиста курва, като всички останали.

- Ирина, 11 или 15 септември е по-важна дата за теб?

- Какво е станало на тези дати? Нищо не ми говорят, освен че на 15 септември трябва да съм на едно баровско събиране в Драгалевци. Ще ходим три колежки за пълна програма...

- На 11 септември 2001 година терористи взривиха кулите близнаци в Ню Йорк и загинаха няколко хиляди души, а на 15 започва новата учебна година.

- Не съм толкова проста, знам ги и двете неща, но питате подвеждащо. А вие уважавате ли 21 септември?

-    Какво е станало тогава?

- Брат ми има рожден ден.

prostitutki-1.jpg- Това не е международно, нито национално събитие, някакъв рожден ден...

- И 11 септември е трагедия на американците, ама тук всички се правят на много чувствителни. Била съм с доста араби и турци, все свестни хора, не са слагали бомба под леглото, нали? За мен денят на брат ми е много важен, защото се виждаме веднъж в годината. При това той мисли, че работя в София в баровска фирма, имам готина кола и готин шеф. На този ден съм важна клечка, баровка. Неговите приятели ми завиждат, а аз се кефя. Един ден съм това, което е можело и да стане, но не е станало. Нали знаете: в неподходящ момент, на неподходящото място. Казват го във всеки филм този лаф. Един ден в годината аз съм значима за група хора. На 15 септември кой е значим? Министъра? Някакви политици с дебели бузи и дебели пачки? Децата са незначими, защото другите ги избутват да се покажат те. Какво да му се радва човек на първия учебен ден. Аз не съм се радвала много. Като малка може да съм се радвала някак, но нямам спомен.

- Какво образование имаш?

- Образование? Много фин въпрос. Ами имам диплома за два много дълги крака, повдигнат бюст и твърдо дупе. Завършила съм и колеж за орална любов с пълно отличие. Това достатъчно ли е? На мен ми стига. Не съм отвличана, никой не ме е шамаросвал да спя с мъже, пък и с жени. Доброволно съм постъпила в колежа, нали? По собствено желание, защото тук е ршен въпроса с данъците.

- А преди „колежа" къде си била?

- Ако кажа Варненската английска гимназия ще е солидно ли? Или Старозагорската. Или Видинската. Какво значение има? Знам добър английски и това ми върши перфектна работа, защото с чужденците си лафя, а не само да ме консумират, а аз да пъшкам по български. Мога да докарам до чалдисване и айсберг. Имам колежки, които са пет писти пред мнго от самохвалковците, които всички зяпат по телевизията всеки ден.

- Имала ли клиенти учители?

- Вие сте пълни идиоти! Направо ме застреляхте - учители... Толкова проста ли ви изглеждам, това ме обижда в голяма степен, да ви кажа. Искате с мен да си направите хахаво интервю, да ви четат разни дупета и да викат колко са тъпи проститутките. "Саждите" по околовръстното може и да са тъпи пички, но тук сме друга класа.

- А политици?

- В занаята никой не задава такива въпроси: политик ли си или какъв си. Който е с пачките, е главен и поръчва менюто. Каква е разликата какъв е, има ли жена, деца. Това е негов проблем. Сигурно нещо не му е както трябва, щом е дошъл при нас. А може да се кефи и си плаща. Пито - платено, нали сте чували тази приказка. Сиренето е с пари, също сте чували, нали? Аз съм като сиренето, даже съм като френското или италианското сирене. Не всеки може да си го позволи. Плащат скъпо да ме имат и аз се старая, защото това е работа при това доста почтена. Не става въпрос дали ти е приятно или - не. Това е просто работа. Чвого искат да я вършат и са готови да си продадат задника пред президентството, но нямат качества. 

-   Има и политически "проститутки"...

-   Има и журналисти проститутки, нали? Повечето хора са проститутки по душа...направо всички. Иначе сочат с пръст само нас.

-   Трябва ли да има закон за проституцията и да си плащате данъци като стрителите, напиример?

-   Върху парите, с които ни плащат дали са удържани данъци... някой сети ли се да пита?... Айде стига глупости. 

- Имаш ли си сводник или някой, който отговаря за теб, урежда клиенти?

- Много филми сте гледали. Нещата са по-различни в живота. Няма да ви кажа как е точно работата, това са си наши тайни.

- Подкупвате ли полицията, за да не ви преследва?

- Полицията никого не преследва. Тя не се занимава с нас. Ако дойде и си плати, ще бъде обслужен, но аванти и плашене - не. Не смеят, знаят си защо. Те знаят точно кой къде е и какъв е. Не се бъркат, щото чупят ръце, нали ви казах.

- Не си ли спомняш поне един 15 септември, първия звънец, скъпите съученици?

- От скъпи съученици едни са по-скъпи, а други по-евтини, а има и смахнати. Двама умряха от свръхдози, бащите им все големи баровци. Не са ми скъпи тези спомени. Ако имам някой ден дете, ще помня неговите 15 септември. Сега имам други важни преживявания като 21 септември. Знаете ли какво ще подаря на брат ми?

- Френски парфюм...

- Голф - тройка! Трябва му кола да разкарва някакви стоки с неговата приятелка. Слаб бизнес въртят някакъв, но съм обещала да му помогна. Не е скъпо много: 5-6 бона. Ще ме обожава още цяла година.

- А ако разбере с какво се занимаваш?

- Вие ли ще му кажете? Значи няма откъде да разбере. Освен това нямате понятие колко важни дами от всякакъв бизнес се чукат на поразия с който падне! Направо нямата идея какво чукане пада. Била съм на купони, където гаджетата на баровците като се надрусат се изрежат на всички мъже, после се пускат една на друга. Ние сме като ученички... В смисъл, за колкото ти е платено толкова се отпускаш. А ония са голяма работа! Нямат спирка.

- Какво мислиш за образователната ни система?

- Мисля, че е шибана, но това е много грубо, нали? Или точно такъв отговор ви трябва? Сериозно ако трябва, не я разбирам каква е системата, не само образователната. В каква система живеем, под похлупак ли сме, в аквариум или на някоя планета, а ни лъжат, че сме хора? Аз съм доволна от образователната система. Даже напарво съм възхитена! Ще получа ли медал?

- Дават ги за 24 май, деня на славянската писменост...

- Няма такава писменост, от мен да го знаете. Има евро и долари, каквото пише на банкнотите - това е правилното нещо. Не казвам, че парите са всичко, но са първи по важност. За българите образователната система ще стане важна, ако от нея зависи да изкарват пари. Засега такова нещо не се случва, защото много тъпи парчета управляват държавата.Иначе 24 май си е хубав празник.

- Това вече е политическо изказване.

- Може да сме курви, но не сме аполитични. От нас по-големи курви ще намерите много, но аз съм хубава. Те не са. Хубавата курва е супер момиче, супер стока. Има много умни и образовани в занаята. Те също са плод на образователната система, нали...

- Брат ти може да прочете това интервю и да разкрие тайната ти...

- Няма да го прочете. Няма как, защото не е много добър с компютрите и няма време да рови в интернет. А и някой да му каже, няма да повярва, защото вярва на кака си. А кака му е баровка, която и да прави нещо по-яко, си е нейна работа.

 

Мисли на Ирина, които тя е записала в своята специална тетрадка, която някой ден може да се превърне в автобиографична книга.

„Пита ме Поля, с какво да започне и кое да остави накрая, за да е клиентът на седмото небе. Казах и: погалването, целувката по бузата, после с език, целувките на гърдите и зърната, ласките, минета, вагиналния секс, аналния секс... всичко това е един процес, едно цяло!!!..."

„Понякога си мисля, дали ще устискам до 32-35 години?... Мога да се омъжа, да поживея супер година две и после да родя дете. Но кой ще ми даде този живот, сегашния, кой ще ме върне в годините назад... Трябва да се чака Съдбата да каже, човек не може да решава сам живота си..."

 

„Вече има момичета на 13-14 години, които обслужват баровците и те ги търсят постоянно. Педофилия? Перверзия? Нито едното, нито другото. Те се търсят взаимно, защото им е потребен точно този живот. Всяка 14-годишна е пожелала сама да бъде компаньонка, но подсъзнателно знае, че става курва. Но тя не става, тя подсъзнателно винаги е била... Аз няма да съдя тези хора..."

„.....често си мисля, как искам да умра... Понякога искам да умра неочаквано... Друг път искам да е като на кино, театрално... много сълзи... пищно погребение... веднъж гледах японски филм и поисках да умра като японка.... тихо някак... Но може би е най-добре да умра млада, скоро... и някой, който е казвал, че ме обича за една нощ... голяма заря да направи... фойерверки за Ирина..."

 

Текст и интервю: Валери Колчев и Бисер Миланов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5374 |12.09.2007 Защо се скапват българите . 13| 6845 |14.08.2007 21 въпроса към министър Румен Петков . 6| 5481 |02.08.2007 Ген. Кирчо Киров като медиен шу(т)м за папка „Гоце" . 11| 5846 |23.07.2007 Румен Петков пере килими, Конфуций предлага да се обърне на юг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads