Реклама / Ads
3| 16127 |28.12.2012 ЧЕРНО И БЯЛО

Секс зодиак

.
Какви сте в леглото според повелята на звездите
 

ОВЕН

 

Мъжът Овен си пада по момичета гангстерки, които живеят по свои собствени закони и държат враговете си в напрежение. Жените Овни пък са непредсказуеми и опасни по време на секс. Те са идеални за кратки авантюри, но не и за продължителни връзки, понеже обичат да кръшкат.

 

ТЕЛЕЦ

 

Телецът си пада по апетитни прислужнички. Отявлен любител на красивите женски форми и всевъзможните удоволствия, той обича да съчетава полезното с приятното. Идеалната жена ще му донесе бирата, ще сервира масата, а накрая ще предложи себе си за десерт. Жената Телец пък е крайно прагматична и в постелята и възприема секса като средство, а не като самоцел.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Ако любимият ви е Близнаци, трябва да се държите като принцеса от приказките. Този мъж е леко ироничен, двойствен и обича да живее на границата между реалността и фантазиите. Жените Близнаци пък обичат да капризничат както извън, така и в спалнята. За сметка на това са заслужили майсторки на секса и са в състояние да вземат акъла на всеки мъж и съответно да го поробят.

 

РАК

 

Най-добрата партия за Рака е всеотдайна медицинска сестра. Тези мъже повече от всички други представители на зодиака си остават едни големи деца, които искат ласки, нежни грижи и задоволяване на всичките си непредсказуеми капризи. За да му угодите, пригответе топла вана с ароматни соли и отделете много време за прелюдията. Ако пък нещо се е разгневил, достатъчно е да му плеснете едно шамарче. Жената Рак е точно обратното – самоуверена, трезвомислеща, наясно е какво иска и как да го постигне. В леглото може и да не е от най-страстните, но знае как да достави удоволствие и на себе си, и на партньора си.

 

ЛЪВ

 

Лъвът има нуждата от куртизанка, защото е мъж с много достойнства: бляскав, изискан, харизматичен. Харесва му да играе ролята на крал, което означава да управлява, да взема решения и да приема похвали за делата си. Понякога, когато не го мързи, обича да „ловува” представителки на нежния пол. Куртизанката отдава себе си изцяло в услуга на краля слънце, благоговее пред него и му позволява да разполага изцяло с живота й. Жената Лъв е, амиии... истинска лъвица – страстна, опасна, красива и т.н. Почти невъзможно е да бъде подчинена от мъж, освен ако той не е дори още по-страстен, опасен и красив от нея. Което е почти невъзможно...

 

ДЕВА

 

Мъжете Дева са хрисими същества, които обичат спокойното и рутинно ежедневие. Но това не е никакво малодушие. Напротив – те са затрупани с неотложни дела и затова изразходват много внимателно и пестеливо енергията си. Тези мъже имат нужда от котки вкъщи. Тези префинени и грациозни дами ги карат да се чувстват заети, направляват ги, а когато е необходимо, им показват острите си нокти. Жените Деви са много взискателни към партньорите си и обикновено очакват от тях невъзможното. В секса вземат много, но не обичат да дават. Въпреки това имат силно еротично излъчване и могат да омаят всеки мъж.

 

ВЕЗНИ

 

За мъжа Везни най-подходящата половинка е танцьорка на кан-кан. Той е брилянтен еквилибрист и обича всичко да се състои от две противоположни части. За него уравновесеността е равносилна на нерешителност. Партньорката му хем трябва да поеме инициативата, хем да се държи като любовница – да бъде двойнствена и неспокойна натура като звезда от еротичен спектакъл в стил „Мулен Руж”. Жената Везни е сред най-сприхавите представителки на зодиака, но същевременно може и да бъде любвеобилна, стига да изпълнявате желанията й точно и безпрекословно. Тя е доста инертна в леглото, тъй като сексът не я интересува много. За нея е от изключителна важност да управлява семейните дела, като същевременно стоварва всички ежедневни задължения на партньора си.

 

СКОРПИОН

 

Мъжът Скорпион си търси монахиня. Той олицетворява единението между духовното и светското начало. За него сексът е и удоволствие, и страдание. Възбужда го всичко тайно, забранено, а понякога и извратено. Заради това партньорката му трябва да пожертва себе си заради неговите фантазии. Жената Скорпион е най-страстната представителка на зодиака. Получава огромно удоволствие към секса, без непременно да се държи като нимфоманка. Толкова е активна в леглото, че може да изтощи и най-големия мачо. Приклещи ли го веднъж, тя няма да го пусне, докато не изтощи всичките му (жизнени) сокове.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Мъжът Стрелец е каубой и си пада по каубойки. Той има весел и страстен характер. Обича споровете и приключенията. Остава верен на себе си и на онези, които са достойни за него. Спонтанен е и винаги е готов за забавления – със или без дрехи. Обича дивото и опасно родео, и дивите и опасни каубойки. Жената Стрелец има много ясни цели в живота и ги следва неотстъпно. Дали ще е университет-кариера-семейство или парти-парти-парти, тя много добре знае какво иска и как да го постигне. Ако сексът е в кръга й на интереси, тя е истинска богиня. В противен случай би го правила дотолкова, доколкото той се вписва в плана й за създаване на семейство.

 

КОЗИРОГ

 

Жената полицайка е най-добрият избор за мъжа Козирог. Той е класическият пример за свръхактивен мениджър, който държи всичко под контрол. Затова в личния си живот има нужда да бъде арестуван. Ако се съпротивлява, вържете го и го накарайте да страда и да ви целува стъпалата. Жената Козирог е всеотдайна и любеща партньорка. Обича да бъде водена в секса и има склонност към мазохизъм. Крайно развитото й въображение постоянно я вкарва в най-различни субмисивни роли. Тя е идеалната партньорка за мъж, склонен към по-агресивен секс.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Мъжът Водолей би бил най-щастлив с някое момиче от компютърна игра – нещо като Лара Крофт или пък Алис от „Заразно зло”. А най-добре като някоя ококорена аниме кукличка от японските сексигри. Той обича да играе и да има свободата да експериментира. Жената Водолей е грижовна и търпелива. В секса е разкрепостена и не отказва да изпълни дори най-странните приумици на партньора си.

 

РИБИ

 

Принцесата от приказките е идеалната половинка за мъжа Риба. Той предпочита идеализираната романтика пред действителността: благородни дами, страшни дракони, дворци и герои. А героят, разбира се, е самият той. Мъжът Риба е способен на дълбоки чувства, постъпките му са смели и добродетелни, а мечтите му – възвишени. Колкото по-рядко го сблъсквате с грубата действителност, на толкова по-голяма почит ще се радвате и толкова повече романтични вечери с шампанско и свещи ще получавате. Жената Риби е претенциозна, често кисела, склонна към „главобол”. Но разгорещи ли се, може да дари невероятна сексуална наслада на партньора си. Той гарантирано ще я запомни за дълго, понеже и без това му се случва рядко.
(https://www.monitor.bg)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 10633 |21.12.2012 Родените от червено знаме да не се плашат от края на света . 0| 7972 |13.12.2012 Краят на света наистина идва; агонията ще е бавна . 5| 6964 |11.12.2012 Четири групи обирджии дебнат банки . 4| 8629 |06.12.2012 Почина архитектът на чувствеността Оскар Нимайер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads