Реклама / Ads
32| 8824 |03.03.2011 ЧЕРНО И БЯЛО

Ю. Вучков: Ще направя списък на нови хора, които да ни управляват!

.
проф. Вучков
Б. Борисов е по-различен, той влезе по-късно в политиката, трябва да му се даде малко шанс; ДАНС е свърталище на хрантутници; съдът е кривосъд!, констатира професорът и призова за нови управляващи.
 

3-ти март е един от най-великите дни в нашата история, обяви по НТВ проф. Ю. Вучков, който направи алтернативно обръщение по повод националния празник на България.

Нашият народ е изключително буден и надарен. Ние сме родили безкрайно много големи личности, каза той и открои народа дори антропологически - всички сме ярки, изразителни личности, които обаче сме загубили борческото си начало. Сега целият народ е недоволен от целия преход и от политическата върхушка, но не се борим срещу нея. Нямаме развито чувство за общност.

Поотделно взети сме чудесни, но заедно търсим онова, което ни дели, разединява, каза професорът.

Не бива да търпим хора на власт компрометирани и изчерпани
- Г. Първанов, Иван Костов, Стефан Софиянски, Ахмед Доган и техните продукти - Мартин Димитров и ген. Атанасов.

Б. Борисов е по-различен, той влезе по-късно в политиката, трябва да му се даде малко шанс. Аз го критикувам, не съм му простил, но той направи и нещо добро, каза Вучков.

Начело на българската държава трябва да застанат нови политици от нов тип, защото много сме го закъсали, дори и господ да слезе, констатира той и посочи Димитър Иванов, икономист, ген. Тонев, който управлява ВМА Чавдар Кънчев, банкера и др. Професорът щял да направи списък, само да му се обадят.

Да се приеме нов избирателен закон, сегашният е реакционен и недемократичен. Трябва 100% мажоритарни избори, поиска Вучков. Трябва нова, масова партия, в която да влязат 70% пенсионери, останалите млади хора, които ще я ръководят. Проблемът е кой ще я финансира, защото едрият бизнес бил венчан за сегашните партии. Младите да спрат да бягат в чужбина и да видят как ще я финансират.

Трябва реформа на съда, който е кривосъд, съдиите да бъдат сменени с млади, талантливи хора, каза Вучков. ДАНС трябва да се заличи, това е свърталище на хрантутници и шестаци - каква е тази клюкарница, възмути се професорът. Българският народ не се интересува от тези неща.

Съвременните българи само се оплакват; време е да се държим като истински свободни хора; време е да не позволявате на властта да ви унижава; избирайте я, но я и притискайте да се труди за вашия по-справедлив живот. Повече действия, без мрънкане, мърморене и шушукане!, призова професорът.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 79| 9237 |24.02.2011 Църквата в кома . 5| 6839 |23.02.2011 Бейби бум на българчета: Алисия, Патрисия, Бальо и под. . 13| 9038 |03.02.2011 ТВ десантът на гадателите . 0| 8062 |26.12.2010 Лошото време "спря" TODES в Москва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads