Реклама / Ads
1| 5155 |20.10.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

5-ма от спасените миньори се венчават в църква

.
Петима от трийсет и тримата спасени чилийски миньори са пожелали да сключат църковен брак. Идеята ги връхлетяла внезапно, вдъхновени от това, че са останали живи след повече от два месеца на 700 метра под земята, съобщи Ройтерс.
 

Предложенията си да бъдат венчани в църква миньорите споделили, коленичили пред съпругите и приятелките си по време на празненство в крайбрежния град Калдера. Това е първото общо събиране на работниците след спасяването им миналата седмица.

"След тези 10 години, които прекарахме заедно, сега е време да се оженим", каза на своята приятелка миньорът Клаудио Янес.

По време на изпитанието си под земята миньорът Естебан Рохас се зарече, че ще се венчае в църква със съпругата си, с която има граждански брак от 25 години. Той й направи предложението в писмо, което изпрати над земята през прохода, по който затрупаните работници получаваха жизненоважни провизии.

"Казах на жена ми, че ако изляза жив оттам, ще се оженим в църква", заяви Рохас.

"Приемам. Все още пазя писмото, за да ти напомня какво си обещал", пошегува се съпругата му.

Миньорът Йони Бариос пък получил предложение за 100 000 долара да стане лице на уебсайт за запознанства, пише британският в. "Дейли телеграф", цитиран от БТА.

50-годишният Бариос, за когото се разкри, че има любовница, е преследван от уебсайта ashleymadison.com, предлагащ запознанства за женени хора, търсещи извънбрачни връзки.

Докато беше блокиран под земята, съпругата му, с която имат брак от 28 години, научи, че мъжът й от пет години се виждал с друга жена, след като любовницата започна да идва на бдение близо до мината, където бяха затрупани работниците. Миньорът помоли и двете жени да бъдат там, когато го изваждат. Любовницата дойде, но съпругата не се появи.

Съгласно сделката Бариос ще трябва да запази брака си, за да представя услугата за извънбрачни връзки. Той може да стане лице на уебсайта за запознанства и да участва в реклами в Северна и Южна Америка, посочва вестникът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6279 |20.10.2010 Ван Дам получи инфаркт по време на снимки . 3| 6991 |19.10.2010 Тостер пече филийки с образа на Исус . 3| 10452 |19.10.2010 Емо Чолаков шиел гоблени . 2| 5650 |19.10.2010 Крисчън Слейтър чиракува при наш професор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads