Реклама / Ads
0| 9935 |30.07.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Безплатни секс - уроци от лесбийки

.
Мъжете обичат и лесбийките....
Не бързай към оргазма. Сексът между жени трае два-три пъти повече от секса между мъж и жена. Жените са по-чувствени и търпеливи и им отнема повече време „да загреят“. В хетеросексуалните връзки понякога се състезаваме с мъжете към оргазма. По-бавният ритъм ще подобри изживяването и ще ви накара да обърнете повече внимание на телата и душите си.Това е първият урок.
 
Вижте какво още съвети от секс-учебника на няколко лесбиийки и бисексуални жени:

2.Силата на „лъжичките“

Гушкането след секс е почти толкова хубаво, колкото самия секс. Често в дългосрочните връзки бързината е по-важна – „Да свършваме и да заспиваме“. Гушкането дава комфорт и любов, вдига нивата окситоцина и ви създава чувството за близост и щастие.

3.Не се преструвай

Според лесбийките, хетеросексуалните жени не знаят, че не е нужно да се правят, че получават оргазъм. Колко пъти ти се е случвало да си в леглото с приятеля си и изобщо да не си близо до оргазъм? Преструваш се, за да не се откаже? Престани! Ако партньорът ти е зрял и те обича, ще знае, че понякога просто не става. Но това не значи, че сексът не е хубав.

4.Стимулирай, не прониквай

Бисексуалните жени смятат, че всичко опира до клитора и стимулацията му е много важна. Когато са с мъже, те се нагласят така, че това да стане. Когато са с жени, пак търсят стимулация отвън. Най-добрите оргазми се получават от стимулацията на клитора, не от проникването.

5.Форплейът и оралният секс могат да са основното събитие

Пак всичко опира до вечното бързане. Забавете ритъма и се отдайте на форплей. Той може да е дълъг и да е почти толкова хубав, колкото оргазмът. Оралният секс не е просто предястие, а основното. Но не бързай – наслаждавай му се, понякога правете само това. Превърнете го в специално събитие.

6.Бъди активна

Няма нищо лошо в това жената да е по-активният партньор. Ако нещата не се получават както трябва, по-добре го насочи какво и как да прави, смени позата, или се стимулирай сама. Повечето мъже нямат нищо против, а и е важно на теб да ти е приятно.

7.Сексът не е само сношение

Понякога и целувката е секс. Дори само разговорът е секс. Няма причина да се стига до сношение. Сексът е свързването с друг човек по физически приятен начин. Разговорът може да е форплей, но не е нужно да се стигне до физически акт, за да е приятно, завършва с лесбо-уроците cosmopolitan.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 22066 |28.07.2015 Летен секс в гората - пробвай "дървосекач" . 0| 6829 |03.07.2015 33% от хората с контузии по време на секс . 0| 12701 |30.06.2015 Вижте коя е най-секси моделката на планетата . 0| 6957 |24.06.2015 Полицаи обсъждат оралния секс по високоговорител, слуша ги цял квартал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads