Реклама / Ads
4| 11650 |01.10.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бомба: звездите от африканското риалити „окапвали” заради свои ангажименти

.
Това носи мълвата из тв среди. Професионални ангажименти, нова кухня, болести или театрални роли са истинските причини българските звезди да напускат африканския небосклон.
 

 

Нова булка – нов късмет! Вероятно в духа на тази стара поговорка БТВ се впусна да бори конкуренцията в риалити форматите тази есен. И прати звездите, които събра за участие, чак в гореща Африка, за да ги поизпоти в един по-мек вариант на Сървайвър, например. Засега от медията твърдят, че шоуто им разбива другите формати по същото време. Дали е така, няма как да знаем, но ще се доверим на преброителите. Ще се доверим и на нашите източници, които ни издадоха в аванс някои подробности от кухнята на шоуто, без разбира се да  твърдим, че сме стопроцентови. Времето и епизодите нататък ще подскажат улучили ли сме или са ни подвели.

 

Усилията на 12-те български звезди да оцелеят в Африка, но и да си направят купона, виждаме като на длан - те строят лагери, срещат се със змии, състезават се с лодки, хапват екстремна африканска кухня, смеят се и плачат с децата на Ботсвана... И накрая поредната звезда си тръгва от шоуто и Африка, за да се върне в милата родна страна. За това впрочем иде реч...

 

Още от зората на първите риалита, когато ни призоваваха да пускаме sms-и, за да изгоним някой от неприятните за окото участници или пък да задържим други, които твърде ни се нравят, у всекиго се е прокадвала, макар и нотка съмнение, дали наистина гласът му отива по предназначение и дали въобще това гласуване има решаващо значение или сюжетът и присъствията в него се дирижират от съответните продуценти и сценаристи. Кой да ти каже...!!!

 

И сега е така - остава едно съмнение, едно неприятно чувство. Злите езици говорят, че всъщност развръзката на шоуто „Африка. Звездите сигурно са полудели” е предначертана, ама не от звездите (т.е. от астралната им карта). От кого не знаем и не се наемаме да гадаем, особено при липсата на африкански боб за целта. Но пък слуховете носят, че тепърва предстои да си тръгват участници поради доста по-прозаични подбуди, отколкото ще ни бъдат представени. Журналистът Георги Тошев, напр., имал да си прави нова кухня и пресметнал съвсем точно каква сума му е необходима, за да я завърши във вида, в който я иска. Оттам се спазарил за съответния хонорар, който пък му лимитирал и престоя. Така че, тръгне ли си Тошев от Африка, това може и да не се дължи в пълна степен на зрителския вот. И друго подочухме -  големият български учен и полярен изследовател Христо Пимпирев пък също имал точно определено време за престой в Африка, защото трябвало да подготвя експедицията за Антарктида. В този смисъл времетраенето и на неговото пребиваване може да не се окаже плод единствено на зрителски предпочитания и sms-и. Няма как да се сърдим на професора, задачата му е преотговорна, а пък и той беше казвал, че жените на Антарктида многократно превъзхождали мъжете, т.е. няма да му е толкова жал за африканските перли. Що се отнася до нашенските перли - близначките Доротея и Емануела Толеви -  те пък се изпоразболели доста сериозно в Африка и телесните несгоди ги накарали да се приберат по-рано от предвиденото. Като се има предвид обаче, че от две години красивите момичета са се захванали с тренировки по бокс, сигурно ще докажат, че здравият дух живее в здравото тяло и бързо ще се съвземат от африканските дискомфорти. За актьора Явор Бахаров също се носи мълва, че си тръгнал заради професионални ангажименти, факт, който бил известен на продуцентите още от самото начало на шоуто. Дали по тази причина не му е „помогнато” да напусне в определен момент, можем само да гадаем, но не притежаваме способностите на Николета Йорданова. Затова скоро отново ще дадем ухо на мълвата, за да разкрием кога и по какви причини се твърди, че напускат и останалите участници в африканското риалити.

Фрогнюз 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 24344 |15.11.2012 Бомба: Сашка Васева описва сексподвизи с видни българи . 6| 7244 |03.01.2010 Сандра Бълок би по доходност кинозвездите на САЩ . 10| 8165 |24.12.2009 Чалга новобранци в Европа, НАП заклещи звездите . 1| 12887 |23.06.2009 Звездите – slim and sexy

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads