Реклама / Ads
42| 34530 |30.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гала – стисната и завистлива като чичо Скрудж

.
Гала
Бившата асистентка на Къци подбирала аверките си по богатство.
 

Популярната ТВ водеща на предаването „На Кафе” - Гала, от години е известна сред своите колеги като една от най-стиснатите журналистки в родните електронни медии. Тази нейна черта отдавна се е превърнала в нарицателно за блондинката, като самата тя допълнително е станала пословична с още две свои „очарователни” черти. Според нейни дружки, бившата красавица е уникално дребнав човек и обожава да клюкарства и интригантста за свои колеги и приятели.

Пример за това е скорошен случай, за който „Торнадо” научи от социалната мрежа „Фейсбук”. Преди седмица самовлюбената „кафеджийка” прочела във „Фейсбук”, основателно критичен материал за себе си и предаването си „На кафе”. В коментара, поместен в световната социална мрежа, написан между другото от дама, известна със своята абсолютна безпристрастност, стил и грамотност, се казвало, че сутрешното телевизионерстване на перхидролената нимфа, отдавна е станало скучно и еднообразно, и категорично е загубило връзка с действителните проблеми и интереси на широката публика. Факт, който трудно би оспорил дори оратор от ранга на професор Вучков.

Не така обаче вижда нещата авторката на сутрешното шоу на Нова, което отдавна трябваше да се казва „Миш-Маш” вместо „На кафе”. Според нея, въпросната дама, както и близо 90 % от хората, коментирали „На кафе”във „Фейсбук”, са зли неграмотници, които нищо не правят, освен да си клатят краката и да злобеят срещу нейния безспорен „талант”.
Допълнително, за да доонагледят образа на телевизионната корифейка Гала, нейни близки разказват още, че фамозната ТВ водеща била едно от най-стиснатите същества на планетата. Номерът от рода „ох, душке, забравих си портфейла” или „ти плати сега, а аз после ще ти ги дам” дотолкова били втръснали на нейните колеги, че за да не се унижават, те сами й предлагали да й платят сметката. Също така много често се случвало, именно нейните приятелки да й събират пари за съвместните им екскурзии, защото Гала все съобщавала с натъжен тон, че нямало да може да дойде, защото едвам свързвала двата края и парите все не й стигали.

Неслучайно русокосата ТВ прима е избрала за свои най-добри дружки все жени с големи финансови възможности като Кремена Халваджиян и хората от нейния кръг. За всички например, е изключително странно защо Гала продължава да държи в ефира на „На Кафе” заекващата дебеланка Диляна Маринова, известна с арт-псевдонима - Джуджи. Необясним факт, особенно след личното й признание пред столичен таблоид, че Владимир Грашнов я определял като перфектното рекламно лице на месокомбинат „Родопа”.

Истината обаче е, че Диляна, която очевидно нито може да говори, нито изглежда като ТВ модел, от години финансира голяма част от прищявките на Гала и компания.
Запознати дори твърдят, че по време на дългогодишната си служба в „МТел”, Джуджи е успяла да спести огромни суми, благодарение на които сега води охолен живот и си купува популярност чрез другарството си с Гала. Самата телевизионерка явно няма нищо против този бартер, защото както стана ясно, винаги има нужда от допълнителна финансова подкрепа. Запознати с житието на въпросните две ТВ звездите твърдят, че за темата може да се пише много, като дори имало и любопитни документи разкриващи скандални истории около „красавиците” и забогатяването на някои от тях. Засега обаче, „Торнадо” няма намерение да влиза в нечистите минали истории на тез чисти, нови герои.

Що се отнася конкретно до Гала, ТВ примата много често забравяла да плати някои свои изконсумирани услуги. Нещо обяснимо за Лили Иванова, но странно за жена като Гала, която уж трябва все още да е на години разстояние от кошмарната старческа деменция.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7128 |29.11.2010 Нашенски звезди се влюбиха в ястията на сърбина Мики . 3| 8578 |29.11.2010 Учени откриха тайната на вечната младост? . 9| 6172 |29.11.2010 Лора Крумова се скри, готви се за летящ старт в БиТиВи . 1| 10709 |29.11.2010 Шокиращи обрати в "Листопад"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads