Реклама / Ads
1| 5437 |18.04.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Глория не подпирала Симона в ”Гласът на Бългаприя”

.
Източник: Сп. Love Style
Фолкпевицата Глория категорично отрече да е ходатайствала дъщеря й Симона Загорова да влезе в ”Гласът на България”. ”Това би означавало да унижа първо себе си и после нея. А и никога не съм ползвала евтини похвати”, заяви изпълнителката пред сп. Love Style.
 
Тя иска Симона й да има равен старт старт с всички други и това да е нейната битка.

"Майка ми нито ме бута на сцената, нито ходатайства. Тя просто е човек, на когото мога да се опра. Нормално е да има хора, които не те харесват, но ме натъжи коментарът, че е нагласено аз да съм в "Гласът на България", защото съм дъщеря на Глория. Как ще е нагласено, като там аз се боря сама! Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, тъй като майка ми е много известна и аз трябва да оправдая очакванията на хората", споделя Симона.

Тя обаче не се дразни от приказките, че имитира майка си. Признава, че гласовете им на моменти си приличат, но не го прави умишлено.

"В мое лице има добър пример. Ще предам на дъщеря си моя опит за музикалния бизнес и за сцената. Ще я насочвам как да прави пари с таланта си. Симона не е глезла, живеем нормален живот, без излишни паради", обяснява фолкпримата. А Симона допълва, че нейната майка й е помогнала да си вземе кола, но тя си изплаща една част от нея.

Глория признава, че е щастлива в личен план, защото е обичана и обича. Симона обаче все още не познава нейният приятел.

"Надявам се скоро да ме запознае с него. Аз я виждам колко е щастлива и се радвам на това. Когато тя прецени, ще ми го представи", категорична е младата певица.

Самата Симона пък е сериозно обвързана от 4 години с приятеля си Симеон. Двамата все още не живеят заедно и не мислят за брак, но не изключват възможността това да се случи един ден.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9913 |21.04.2014 Глория ще става тъща . 7| 13276 |02.03.2014 Глория с нов чифт гърди . 6| 11016 |27.01.2014 Костурица отряза Глория !

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads