Реклама / Ads
15| 6557 |27.05.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Изобличават Васа Ганчева с подкуп

.
Васа Ганчева
Скандално видео с участието на Васа Ганчева, показано снощи в шоуто си Иван и Андрей, скрита камера е уловила фаталния миг, в който маститата режисьорка иска 1000 лева, за да похвали рубриката "Съдебен спор" в "Станция Нова" на авторската страница, която списва всяка седмица във в."Уикенд".
 

От видеото става ясно как Ганчева обещава срещу уговорената сума да даде своята подкрепа за предаването и то в текст от колона и половина. Деловият разговор се провежда в столично заведение, докато режисьорката обядва. С пълна уста, тя професионално предлага текст, заглавие на цялата си страница и бъдеща защита към продукцията на Иван и Андрей, които  от години критикува в материалите си.

Васа Ганчева изпълнява договорката и в новия брой на в. “Уикенд” е отпечатана хвалебствената статията, озаглавена “Съдебен спор” – неочакваната защита”, с подзаглавие “Нана прави човешко шоу в държава, в която хората са откровено правно неграмотни”. Всичко това се случва без знанието на ръководството на вестника, тъй като Ганчева е външен автор към седмичника и работи на хонорар.

“Сутринта ми се обадиха и ми казаха, защото аз не съм гледала, не знам точно за какво става въпрос… Мисля, че е някаква инфантилност от страна на Иван и Андрей. Скроили са ми компромат. Аз съм професионалист и работя срещу хонорар, както и вие, нали? Поръчаха ми материал и това е – нищо кой знае какво не се е случило и не мисля, че ще имам проблеми с “Уикенд”, заяви спокойно Ганчева пред “Всеки ден”.

Според запознати обаче отношенията й с вестника приключват точно в този момент, тъй като скандалът е безпрецедентен. В журналистическите среди отдавна се говори, че подобни неща са се случвали и друг път, но камера улавя за първи път тази практика.

От “Шоуто на Иван и Андрей” отказват да дадат каквито и да е подробности около този скандал до неделя, когато целият материал ще бъде излъчен в рубриката “Съдебен спор”. Единственото, което споменават е, че Васа Ганчева е получила до момента половината от обещаната сума. Предстои да разберем дали това означава престъпление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6033 |25.05.2011 Потопиха последния самолет на Тато . 25| 6669 |25.05.2011 Тарашат дома на Стоянов, докато той е с Клинтън . 0| 6732 |23.05.2011 Кич Политици изскачат от запалки и миришат на ванилия . 5| 7910 |21.05.2011 Хисарския поп: Не харесвам разголването, силикона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads