Реклама / Ads
0| 8725 |24.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Линдзи Лоън: Мъжете вече не ме привличат

.
Чаровната Линдзи
След дълга поредица от скандали, последвани от страстни сдобрявания, в крайна сметка Линдзи Лоън сложи край на връзката си със скандалната диджейка Саманта Ронсън. Останала вярна на старата максима "старата любов ръжда не хваща", актрисата не изключва възможността двете отново да се съберат, пише Contactmusic.
 

"Никога не съм мислила за жени преди това - някак си нещата просто се получиха със Саманта. Това ме изненада. Все още изпитваме влечение...Ако не бях със Саманта, сигурно щях да съм с някое момче. Тя е единствената жена, към която някога съм била привлечена. Ние се обичаме. Може и да се сдобрим, не знам", споделя симпатичната актриса.

Необузданият романс на двойката приключи в края на миналата година, но въпреки публичен спор с бившата си любовница по-рано този месец, Лоън призна, че все още мисли за бившата си половинка.

Звездата от "Лоши момичета" настоява, че Ронсън е била единствената жена, с която излиза, тъй като никога не е имала интерес към еднополовите връзки.

Лоън обвини големия обществен натиск за подсилване на конфликта между тях. "Всеки има добри и лоши моменти - това е нормално. Но когато се намираш под светлината на прожекторите, хората взимат твоите недостатъци и ги правят да изглеждат три милиона пъти по-лошо, споделя чаровната дама.

Това беше голямо нещо за мен, тъй като никога не съм имала толкова публична връзка, особено след като за първи път съм с момиче. Беше наистина страшничко за мен. Но не ме вълнува особено, тъй като я обичам", сподели още Линдзи.

Освен изказванията си, свързани с г-ца Ронсън, актрисата предизвика почитателите си с поредната си провокативна фотосесия. Този път тя е дело не на кой да е, а на самия Браян Андамс.

"Исках да снимам Линзи, защото смятам, че тя има какво да покаже. И тук не говоря само за външен вид, а и за излъчване, което при нея е уникално съчетание между младежко и женствено", споделя изпълнителят.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6454 |18.02.2010 Дрямка, риба и пъзели правят мъжете по-умни . 1| 18752 |16.02.2010 Вагина и чифт голи крака стряскат мъжете . 2| 12912 |17.11.2009 Мъжете - по-умни от жените? . 3| 14736 |09.10.2009 Красиво лице, а не изваяно тяло търсят мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads