Реклама / Ads
18| 8077 |04.02.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Младежкото ДПС на ски в алпийския Монте Карло. Прокуратурата и тя!

.
Младежите на ДПС избраха лъскав алпийски курорт за зимната си почивка. Бдителни читатели на Фрогнюз ни изпратиха снимки, направени от тях в перлата от короната на Австрийските ски курорти. Младите и свежи сили на Догановата партия гордо носели "опознавателни" грейки, на които на кирилица ясно личала партийната абревиатура. Не по-малко достолепно носели грейките си и представители на Прокуратурата, които също се носели по австрийските писти с бясна скорост.
 

Снимките са ни предоставени от почитатели на сайта Фрогнюз, а скиорите са заснети гърбом, защото любителите фотографи не били сигурни, че поправката в НК за снимането на публични личности е отменена, така че да не загазят заради "воайорството" си. Но разказаха, че ДПС-скиорите били свежи, щастливи и доволни от луксозната си почивка, както и техните приятели от Прокуратурата. Купонът се вихрел с пълни сили, а средствата, които отивали за подобна разточителна едноседмична ваканция, източниците ни предпочетоха да премълчат, за да не докарат масирани пенсионерски инфаркти.

А ние само припомняме, че Австрия е абсолютния рай за любителите на зимните спортове. Само онези, които нямат отношение към зимните спортове, разбира се. Хиляди километри перфектно подготвени ски маршрути с превъзходни условия за скиорите, а ако зимата не е донесла достатъчно сняг, най-модерни и екологични системи подготвят пистите, така че да не се усетят зимни липси.

Казват, че в Австрия карат ценителите. А най-големите сред тях си падали по Бад Хофгащайн. Известен е, като една от перлите в короната на Австрийските ски курорти, 

на около на 95 км от Залцбург и на около 360 км от Виена. Тук е най-голямата ски зона с над 60 лифта. Градчето е известно и с минералните си басейни: около курорта са разпръснати над 17 термални източника, които бълват от недрата ежедневно 5 млн. литра вода с температура 44-47 градуса. От земята се издига пара, а около изворите и зиме расте зелена трева. Не случайно курортът е наричан още "Алпийския Монте Карло". 

Калкулациите си направете сами, ако ви стиска.... 


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 16001 |12.12.2012 Ирена Милянкова водила манекенки за секс в Монте Карло . 16| 13634 |02.09.2012 Монтерейци помагат на изоставени от Г. Първанов . 27| 6027 |10.05.2011 „Монтерей” издига Уорлик за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads