Реклама / Ads
11| 9084 |21.10.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Петя Буюклиева се скри обидена

.
Източник: Булфото
Отпадналата от „Музикална академия" Петя Буюклиева се покри, обидена на целия свят. Певицата, която беше включена в отбора на „легендите" в риалитито, не иска да се среща с никого освен с най-близките си хора, и стига почти до нервна криза, ако види името й да се споменава в която и да е медия.
 

Петя е убедена, че в „Музикална академия" нарочно са я направили за смях. Тя смята, че срещу нея от самото начало е имало заговор, в който са включени всички български медии. Целта според нея е да я дискредитират, да навредят на имиджа й и да съсипят кариерата й, за която самата тя смята, че е блестяща. Затова в момента певицата отказва да разговаря с хора извън най-тесния си кръг и предпочита да стои в сянка, сърдита на всички и всичко, особено на съдията в риалитито Георги Христов, който вместо да я спаси на последните елиминации, предпочете младата Прея.

Още когато си тръгнала от шоуто на Иван и Андрей, Петя отсякла, че повече не иска да я търсят за нищо. Отпадналият преди нея Любен беше канен като гост в предаването, за да коментира участниците. Петя обаче била категорична, че повече няма да й видят очите нито в това риалити, нито където и да е другаде. Причината е, че според нея екипът предварително решава как да я представи, и каквото и да направи тя, на екрана ще я направят за смях и ще я унижат.

Преди старта на „Музикална академия" изпълнителката на „Жена на всички времена" се скъсваше от участия във всевъзможни предавания на ТВ7, особено в тези, продуцирани от Андрей и Иван. Тя нямаше нищо против да пълни ефира и да разказва всичко за себе си и семейството си. Не й пречеше и начинът, по който я представят. Сега обаче била крайно обидена на двамата продуценти, че са нарушили „личното й пространство", докато се е изявявала пред стотиците камери в Академията. И понеже не могла да им измисли никакво друго прегрешение, ги обвинила, че „позиционират" мъжа й, който нямал договор с тях и трябвало да остане в сянка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 12698 |09.01.2013 Рекламата за Фемикур скрива топката на батковото сиренце . 13| 8169 |05.07.2011 Чочо влиза в "Под прикритие"; Джаро се скри . 9| 6177 |29.11.2010 Лора Крумова се скри, готви се за летящ старт в БиТиВи . 1| 9881 |16.09.2010 Люси Дяковска се скри в България, готви нов проект

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads