Реклама / Ads
1| 6252 |11.10.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сталоун гради палат в града на Вампира за 1 млн.$

.
Силвестър Сталоун си е купил суперимот в баровския квартал "Буджака" в Созопол. Става въпрос за 3 дка земя край Райския залив, за която мълвата разнесе, че холивудската звезда платил 1 млн. евро. Това означава, че квадратният метър му е излязъл 333 евро, което е твърде висока цена за България.
 

На терена с изглед към морето Слай смятал да вдигне триетажна къща от 1300 кв. м разгърната площ.

Според бургаския сайт e-Burgas Сталоун си харесал парцела по време на снимките за "Роки 5" преди 2 години, когато с приятели посетил Созопол. Тогава се влюбил в пейзажа и потърсил брокерска къща за сделката. Плащането на частния парцел станало в края на август. Електронното издание дори твърди, че проектът на имението предвиждал да има и хеликоптерна площадка, а за охраната му щели да се грижат 12 души.

Слухът достигна и до собствениците на баровски вили на Буджака, които се зарадваха, че ще станат съседи на толкова известен човек.

От община Созопол нито потвърдиха, нито отрекоха инвестицията. "Чух за този слух, но нямаме при нас информация. Дай боже да си е купил парцел там, ще се радвам", бе коментарът на кмета Панайот Рейзи пред "24 часа".

Някои местни побързаха да опровергаят слуха с твърдението, че такъв голям терен на "Буджака" вече не се намира. Според морския градоначалник обаче имало и по-големи свободни частни терени.

Междувременно Сталоун се снима с ММА боеца Любо Симеонов-Чука на снимачната площадка на "Непобедимите 3". Боецът ще има роля в екшъна. Той участваше и във втората част на "Непобедимите". Там се появи само в една сцена и имаше няколко реплики.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6219 |27.02.2011 Раздадоха антинаградите за кино Златна малинка . 0| 5940 |01.02.2010 Красавицата Бионсе е кралицата на наградите “Грами” . 0| 7345 |06.01.2010 Ледения контузил тежко Силвестър Сталоун

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads