Реклама / Ads
3| 8779 |13.01.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Тарантино откачи в ефир

.
Куентин Тарантино си изпусна нервите в студиото на "4 News"
Куентин Тарантино изригна срещу журналист в телевзионно интервю, след като беше попитан откъде е толкова сигурен, че няма връзка между насилието на екрана и в реалния живот.
 

 Режисьорът, който бе в Лондон, за да промотира последния си филм "Джанго без окови", се скара сериозно с журналиста Кришнан Гуру-Мърти от канал "4 News".

"Не ми задавайте такива въпроси. Няма да се хвана. Отказвам да отговоря", заяви ядосан той. Учуден, водещият спокойно попита "Защо?". "Защото отхвърлям въпроса ви. Не съм ваш роб и вие не сте мой господар. Не можете да ме накарате да ирая по вашата свирка. Не съм маймуна. Отказвам", твърдо повтори Тарантино.

Куентин даде да се разбере, че гостуването му в студиото не е нищо повече от реклама за новия му филм и е тук, за да го продаде, а не да води подобни дебати. "Не правете грешка. Причината да отказвам е, че съм казал вече всичко, което имам да казвам. Този, който се интерсува, може да провери в гугъл какво съм правил и говорил през последните 20 години. Не съм променил мнението си", обясни  Тарантино.

Водещият се защити, че това му е работата, но Тарантино му отговори: "Спри да ме занимаваш с глупости". Спорът обаче не спря дотук. Водещият Мърти  обясни, че темата за насилието е сериозно застъпена в творчество на режисьора и затова иска мнението му. "То не е ваша работа. Моите фенове знаят откъде идвам и кой съм. Обяснявал съм мнението си много пъти, не искам да се повтарям, само заради вашето шоу. Затова отказвам", завърши Тарантино.

"Джанго без окови", в който участват Джейми Фокс, Кристоф Валц, Леонардо ди Каприо, Кери Уошингтън, и Самоюел Джаксън, получи 5 номинации за "Оскар".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 22048 |12.07.2011 Адреналинките на „Господари на ефира“ – интимни помежду си? . 9| 9035 |29.12.2010 Нови лица стават "Господари на ефира" . 3| 9299 |19.02.2010 Яна лапна златен скункс от "Господари на ефира"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads