Реклама / Ads
7| 8382 |04.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

От TV7 канили и Венета Райкова, тя отказала

.
Венета Райкова, водещата на “Горещо”, е била поканена от TV7 да премести предаването си там. Тя категорично е отказала.
 

Мартин Карбовски - другият водещ на предаване, продуцирано от “Телеман”, се мести от Нова тв в TV7 сам, пише 24 часа. “Чувствам се безкрайно натъжен”, каза режисьорът Николай Русакиев за това решение. Допълва, че Карбовски е постъпил коректно, като го е уведомил за разговорите, които води с TV7. До последно обаче режисьорът е бил убеден, че той няма да приеме отправеното му предложение. “През последните дни говорехме с часове - за децата, бащите ни, за поезия. Разговорите ни бяха толкова близки, че бях наистина ужасен, когато разбрах за решението му. Ситуацията щеше да е различна, ако договорите ни както с Нова тв, така и с него бяха изтекли. Те обаче са преподписани до края на 2014 г. и имахме дългосрочни планове. Искам да допълня, че не е имало нито един случай, в който Нова тв да се е опитвала да оказва натиск или влияние върху предаванията “Отечествен фронт” и “Карбовски: Директно”, каза Николай Русакиев. 

“Когато започнат да не се спазват договорите - устни или писмени, това е сигурен знак за разпад на обществото. Това е отказ от това да носиш отговорност и още по-лошото - човешките страсти да вземат връх над правилата, които създават връзките и доверието, от които се нуждаем, за да се наречем общество, а не сбирщина от индивиди”, коментира Боян Петков, собственик на продуцентска компания “Телеман”.

Преди Карбовски Венета Райкова е получила доста примамлива оферта от TV7, която тя категорично отхвърлила. В опита си да я убедят й обещали да й осигурят адвокати и да покрият съдебните разноски, в случай че “Телеман” реши да я съди заради прекратен договор, твърдят запознати. Дори намекнали, че ще е още по-добре, ако стане скандал. “Към Венета Райкова беше отправено предложение, но тя имаше мъжеството и силата да го откаже”, потвърдиха от “Телеман”.

В момента екипът на компанията води интензивни разговори за уточняване на продукцията, която ще замести “Отечествен фронт” и “Карбовски: Директно”. Жанрът няма да бъде променен, но няма да се използват същите имена на предаванията. “Ние сме ги патентовали, но сме изпили достатъчно уиски заедно с Мартин Карбовски и няма смисъл да се заяждаме”, добави Русакиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 15325 |10.10.2012 Венета Харизанова налази Джон Траволта . 6| 6156 |06.05.2010 Венета Райкова хвали Тишо като баща . 5| 11068 |24.04.2010 Венета Райкова с ново жилище от реклама . 6| 11594 |15.03.2010 Венета Райкова на война с Бареков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads