Реклама / Ads
0| 5558 |27.05.2015 ФРОГ МЮЗИК

Концертът на DUB FX в София се мести на територията на парка на Летище София !

.
DUB FX пристига у нас 13-ти юни, заедно със специалните гости за вечерта DUB PHIZIX и MC STRATEGY, за да спретнат неповторима музикална парти нощ на открито за зажаднелите български фенове!
 

Партито на любимия на феновете уличен музикант – DUB FX се мести на територията на парка на Летище София и ще продължи до изгрев слънце.  Входът на събитието ще в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената ще е във вътрешността на парка до живописното езеро. Началният част на партито ще бъде даден в 22:30 ч. При неблагоприятни метеорологични условия с  валежи на 13-ти юни организаторите от EventEase ще имат гостовност да преместят събитието в зала на закрито, за да могат всички фенове да се насладят на това музикално приключение.

 

DUB FX, който в момента обикаля eвропоейските фестивали с мащабно турне по представяне на последния си албум от миналата година Theory of Harmony, ще се качи на сцената малко след полунощ в компанията на двама музиканти и ще представи чисто новото си лайв шоу!

 

Освен него към съботната юнска вечер ще се присъединят и  едни от водещите имена на световната  дръм енд бейз сцена – епичното дуо DUB PHIZIX и MC STRATEGY, които ще зарадват всички бас фенове с най-новите си съвместни музикални творения.

 

Не пропускайте това многопластово музикално приключение, осъществено с подкрепата на J&B – уискито, променящо представата за уиски!

 

Всички закупени билети важат без презаверка.

 

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ: 30 лв./35 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67

Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др./

Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg

Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

 

Следете събитието фейсбук страницата ни

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9848 |30.04.2015 FLIRT в най-чиста форма на партито на Carl Cox в София . 0| 6064 |13.04.2015 Рекорден интерес към партито на Carl Cox в София . 0| 6262 |27.03.2015 Алфредо Торес вдига оценки на 9-ия Танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми” в София . 0| 5315 |27.01.2015 Asiаn Dub Foundation в София за рага-джънгъл експлозия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads