Реклама / Ads
Frognews
0| 5675 |30.12.2015

Изобретиха шоколад, който не се топи при близо 40 градуса

.
Швейцарската компания "Бари Калбо" започва продажбата на луксозен шоколад, запазващ качествата си в горещини, съобщи в. "Дейли мейл".

Шоколадът остава твърд до 38 градуса по Целзий, с 4 градуса повече от нормалното. Вкусът и текстурата му отговарят на изискванията на най-придирчивите ценители.

 

Продуктът е разработен с цел да бъдат завладени нови пазари в Близкия изток, Африка и Азия, където шоколадът не е толкова популярен като бисквитите и сладките, главно защото се топи и трябва да се съхранява в охладени помещения, уточнява БТА.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Откриха протеин, който забавя топенето на сладоледа 0| 4460 |31.08.2015 . Ще ядем не просто шоколад, а супершоколад 2| 5939 |27.08.2015 . Тибетски лек на 5000 години, който се използва веднъж на 5г. 6| 9015 |01.08.2015 . Мозък от шоколад, козунак с жасмин и движещи се торти 7| 21924 |24.04.2013

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ