Реклама / Ads
0| 9257 |09.06.2015 ХРАНА И ВИНО

Петровките правят жените секс фурии

.
Ябълки за....
Всеки е чувал майтапът за диетата със секс и ябълки, но италиански учени откриха истинската връзка между плода на раздора и креватните изпълнения. Изводите от проучването носят радостна информация за жени и мъже от всякакви възрасти, защото са публикувани седмици преди да започне ударното зреене на ябълки. Петров ден иде!
 
Ябълката повдига дамското либидо, заявяват учените и описват експеримента си, в който се включват 730 здрави италианки на възраст между 18 и 45 години. Жените са разделени на две групи. В едната влизат онези, в чието седмично меню се пада поне по 1 ябълка на ден, а другата – по-малко от една на 24 часа. Били изследвани и други хранителни навици на участничките и тези, които приемали хормонални добавки и доказани продукти афродизиаци били отстранявани докато „бръсначът“ не оставил и в двете групи само жени, които се хранят сравнително нормално, разделени единствено по критерия „изядени ябълки за ден“.

На следващия етап от проучването била анкетата за сексуалната активност. Дамите трябвало да отговорят на въпроси, свързани с половия им живот, които най-общо казано засягали честотата и продължителността на акта, силата на изпитаното удоволствие, цялостното желание за секс и самооценка върху либидото. Анкетната карта позволявала определяне на процентно отношение спрямо всеки един въпрос, а най-накрая резултатите от двете групи били съпоставени.

Оказало се, че жените, които ядат минимум по една ябълка на ден са сексуално по-активни от тези, които отбягват плода, като ги водят с малко над 30%. Представителките на нежния пол, които пък си хапвали по 2-3 и дори повече ябълки на ден били истински сексуални хищници. Но изводите от проучването далеч не свършват до тук.

Жените, които често ядат ябълки изпитват по-голямо удоволствие по време на половия акт – доказателство, което според изследователите ще подтикне дори онези дами, които не обичат здравословния и полезен плод да си го хапват в името на силния оргазъм. Освен това фибрите в ябълковите обелки стимулират тялото да изглежда добре и правят кожата по-гладка и нежна, а жената на подсъзнателно ниво приема тези предимства с допълнителна наслада по време на акта.

Ябълките провокират и нормализирането на количествата на естрогените в тялото, което е още една причина да карат нежния пол да се чувства женствено и да помагат за лишаване от месечния дискомфорт свързан с менструацията и всички произтичащи от нея вторични пречки за половия акт като отпадналост, подуване, болка в главата, корема и гърдите, гадене. Затова дали от здравословна гледна точка, с цел диетичен и природосъобразен начин на живот или като афродизиак,
ЖЕНИТЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ ПО ЕДНА ЯБЪЛКА НА ДЕН, заключват със съвета си учените.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5398 |18.12.2014 И пържените картофи влизат в ЮНЕСКО . 0| 6785 |19.06.2014 Ягодите правят света усмихнат . 2| 7391 |02.06.2014 Сините сливи правят жените манекени . 0| 6693 |28.04.2014 Правят храни, "печатани" на 3D принтери

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads