Понеделник, 26 Юни 2017, 03:19
Frognews
1| 5499 |21.10.2016

Защо да ядем тиква за закуска?

.
Тиквата е вкусното и здравословно богатство на есента. Освен, че тя е символ на Хелоуин е и много богата на витамини и минерали, което я прави добър избор за закуска. Обикновено ние я консумираме за десерт или самостоятелно. В България, най- популярните начини за приготвяне на тиква са тиквеник и печена тиква с мед и орехи. В Америка, обаче консумират тиквата на каша и с овесени ядки, съобщават от foodpanda.
Ето и още няколко предложения как да закусвате с тиква.

1.      Мъфини от тиква- Все по- често заемат заслужено място в здравословната кухня. Приготвят се лесно, вкусни са и удобни за носене в офиса или на училище.

 

2.      Френски тост с тиква- Френският тост с тиква е много полезен за закуска и набавя всичко необходимо на организма, за да се чувстваме бодри и тонизирани през деня. Приготвя се с филии пълнозърнест хляб, намазан с масло, парченца тиква и орехи.

 

3.      Овесени ядки с тиква- Това е най- лесната и бърза закуска. Приготвяте тиквата на каша, с малко прясно мляко и овесени ядки.

 

4.      Крем карамел с тиква- Ако искате да впечатлите вашето семейство и гости, направете крем- карамел с парченца тиква.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Джинът с тоник помага при сенна хрема 0| 2568 |25.06.2017 . Какво да ядем и какво да избягваме в жегите 0| 5344 |22.06.2017 . Няма опасност от повишаване цената на хляба 1| 5778 |17.06.2017 . Фирми нарушават стандарта на опаковките за кисело мляко 0| 5751 |16.06.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах