Реклама / Ads
5| 8457 |08.10.2023 МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Хекимян взел решението за часове, но му било дадено време да обмисли дали да се кандидатира за кмет

.
За часове Антон Хекимян взел решението дали да се кандидатира за кмет на София от партия ГЕРБ. В същото време обаче му било дадено достатъчно време да обмисли предложението в рамките на тези няколко часа, заяви пред Нова телевизия бившият журналист.
 

В отговор на въпрос как с едни и същи хора в екипа си ще доведе до промяна и подобрение в управлението на столицата, Хекимян призова да не се зачеркват с хората с опит и допълни, че той ще стои зад всичко свършено или несвършено за града. 

 

“Общинските съветници са политическо решение”, допълни още бившият журналист и посочи, че заместник кметовете му ще станат ясни след изборите. 

 

Хекимян заяви, че е щял да откаже, ако някой друг политически лидер му беше предложил да влезе в кметската битка и допълни, че ГЕРБ са били победители в изборите и са най-голямата партия. 

“ГЕРБ в момента са партията, която за пореден път е спечелила национални избори. С тази си сила и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия”, посочи Хекимян.

 

Бившият журналист разкритикува опонентите си заради правителството и националната “сглобка”. 

 

“Свидетели сме как партии, които спечелиха доверието на хората с отрицание, в момента са в некоалиция с партиите срещу които бяха. Смятам това за непочтенно”, коментира Хекимян.


“Борим се за мнозинство, за да продължи промяната в София. Много неща трябва да бъдат довършени, продължени. Не може да се разчита на плаващи мнозинства. Ще работим за мнозинство, което да поеме пълната отговорност”, каза Хекимян.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4283 |07.10.2023 Русе ще се бори за достойно възнаграждение на непедагогическия персонал . 0| 4879 |06.10.2023 Данаил Димов, „Заедно за силна община“: Срамно е в 21 век в европейска столица да се радваме на асфалт . 5| 4569 |06.10.2023 Повече детски градини и ясли и по-добра жилищна политика за столицата са сред приоритетите на Ваня Григорова . 4| 4659 |06.10.2023 Пенчо Милков и кандидатите за общински съветници се срещнаха с пенсионерите от клуб "Дружба"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads