Реклама / Ads
0| 3686 |25.10.2023 МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Митко Синабов: С номер 13 може да се направи най-добрият избор за бъдещето на Кърджали

.
Митко Синабов
През последните години не се управляват добре бюджетните средства на община Кърджали. С годишен бюджет от 106 000 000 лв., резултатът е дупки по пътищата, разнебитени тротоари и занемарени зелени площи, зле поддържани междублокови пространства и непочистени паркове - не се разходва по предназначение. Това доведе до много проблеми на населението по отношение на инфраструктура и екология“, каза кандидатът за кмет на коалиция „Заедно за силна община“ Митко Синабов в предизборен дебат по БНТ.
 

„Ако поемем управлението в община Кърджали ще се стремим да бъдат разходвани средствата от бюджета по предназначение, а не да се усвояват и да няма видими резултати за общината ни“, заяви кандидатът за кмет.

 

„Основният приоритет залегнал в предизборната ни програма е подобряване и изграждане на инфраструктурата не само в града, но и в общината. Необходимо в да се изгради Околовръстният път на Кърджали, защото вече 12 години закъснява неговото реализиране. Предвидили сме и изграждането на мостово съоръжение, което да свърже централната градска част и кв. „Възрожденци“, чрез него ще бъде облекчен голяма част от трафика в града“, категоричен е Митко Синабов.

 

По думите му трябва да се ремонтират както улиците, така и тротоарите. Необходимо е да се работи и в посока организация на движението и оптимизиране на трафика и задръстванията в града.

 

„Затова сме предвидили изграждане на цялостен транспортно-комуникационен план“.

 

Попитан ще се вдигат ли местните данъци и такси ако стане кмет Митко Синабов заяви, че: „Събираемостта на местни данъци и такси е над 90%, а общината продължава да трупа задължения от милиони левове към фирмата отговаряща за сметосъбирането и сметоизвозването на територията на Кърджали. Общината не представя качествена услуга затова, а именно чистота на  територията на града и общината, а в същото време продължава да вдига такса смет. Получава се един порочен кръг. В тази връзка ние от коалиция „Заедно за силна община“ сме предвидили намаляване и оптимизиране на данъците и подобряване на качеството на услуга за жителите на Кърджали“.

 

Според кандидата за кмет на коалиция „Заедно за силна община“ Митко Синабов липсата на контрол в Кърджали е довела до това градът да е толкова мръсен. В това число влизат непочистените паркове, междублокови пространства и централната градска част.

 

Той изтъкна, че в листата с кандидати за общински съветници на „Заедно за силна община“, които са с номер 13 в интегралната бюлетина влизат специалисти от различни сфери, а именно сигурността, устройство на територията и държавната власт.

 

Митко Синабов призова кърджалийци да направят най-добрия избор на 29 октомври с номер 13 и да подкрепят него като кандидат за кмет, както и листата с общински съветници. „Ще работим, за да удовлетворим всички желания на кърджалийци“, каза в заключение кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3589 |25.10.2023 839 млн. лв. инвестиции във ВиК мрежата според програмата на Хекимян за София . 5| 3807 |25.10.2023 Васил Терзиев: София трябва да бъде управлявана от хора, които я обичат . 0| 3570 |25.10.2023 Пенчо Милков: Ще работим активно за благоустройството на малките населени места от община Русе . 0| 3683 |24.10.2023 Ваня Григорова: Добро решение за хората с увреждания е да им дадем възможност да работят в общински предприятия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads