Реклама / Ads
2| 3697 |18.10.2023 МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Владислав Николов, кандидат за кмет: Обещаваме по-малко да говорим повече да работим за Плевен

.
Плевен има много какво да иска от централна власт. Плевен и нашите съграждани се чувстваме като сирачета, защото за последните двадесет – двадесет и няколко години нищо не се е случило с нашия град. С моя опит имам какво да дам на град Плевен и затова се и кандидатирам за кмет. Това каза кандидатът за кмет на КП „Заедно за силна община“ Владислав Николов в предизборен дебат по БНТ.
 

„Като почнем от инфраструктурата и ВИК, минем през зелен транспорт и стигнем до спортните зали, това са теми по които нашия град има какво да получи и да ги развива“, каза Николов.

 

„Бюджетът – това е политиката, която провежда кметът. Той така е структуриран и така се приема от общинския съвет, че вътре влизат  основно неговите предложенията и  тук се вижда какво е неговото виждане за развитието на град Плевен“, подчерта кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“.

 

Според Владислав Николов всеки един, който стане кмет трябва да има политика за развитие през следващите 4 години на Плевен.

 

„Дали ще работим за промяна на инфраструктурата, за да видим поне една улица без кръпки в Плевен, дали ще работим за междублоковите пространства, от които всички граждани се оплакват да бъдат в приличен вид, а не да се налага те да ги почистват, дали ще работим за промяна на ВИК системата, на която принципал е кметът на община Плевен през последните години“.

 

Владислав Николов подчерта, че не знае настоящият кмет да е кандидатствал за един ВИК проект, защото това са тежки проекти, които водят до едно напрежение в гражданите, когато се сменят тръбите и се разкопават улици и не са лесни проекти.

 

„Ролята на кмета, като собственик на тази ВИК мрежа е да инвестира - дали през държавата, дали през собствен бюджет, но аз мисля, че с една правилна визия през общинския бюджет той може да инвестира за откриването на нови кладенци да се реши този проблем. Ако инвестираме 10 000 000 в кладенци ще решим ВИК кризата, а едно инвестиране във ВИК мрежа са стотици милиони и това са проекти, които трябваше представителя на сегашната администрация да е участвала за тях, да ги е подала в МРРБ и да се работи по тях“, изтъкна Николов.

 

По думите му визията на кмета ще се види от това какъв бюджет ще създаде, как ще го управлява и в каква посока ще бъде той.

 

Кандидатът за кмет на Плевен обърна внимание на колелото от Ловеч, което е важно заради магистралата, която ще бъде построена. Той изрази надежда това да стане през идната година, но заяви, че силно се съмнява.

 

„Видяхме един бивш премиер от ГЕРБ, който каза, че ако няма кмет от ГЕРБ няма да има магистрала, защото гражданите на Плевен трябва да решат, кой да подкрепят“, припомни Николов.

 

„За кръговото на влизане от Ловеч – има проект, бяха отпуснати пари, но сегашният кмет знайно по каква причина, за да няма напрежение реши тези пари да ги пренасочи за една уличка „Кара Кольо“, която в рамките на 5-6 години се направи на 3 пъти. Има много решения, има проекти, които биха се случили, но бездействието и нежеланието да бъдат негативни в лицето на хората, защото когато някой работи и строи трупа някакъв негатив при всеки един ремонт“, даде за пример кандидатът за градоначалник.

 

Владислав Николов каза, че се е кандидатирал за кмет, за да разреши наболелите проблеми, които са натрупани с десетилетия. „Обещаваме по-малко да говорим повече да работим“.

 

Николов каза, че в града може да се развива фолклорен, спортен, културен и медицински туризъм и ако един отдел се захване да го разработи правилно, нещата ще се случат в положителна посока.

 

Ако икономиката правилно се впрегне в колелото на един град тя ще доведе до много гости и инвестиции, такива мероприятия които се правят довеждат до много посетители на града.

 

Владислав Николов подчерта, че нито един спорт в Плевен вече не е на ниво, защото няма инфраструктура, няма помощ от държавата и общината или са в размери, които са много малки. „Плевен беше един спортен град в миналото“, припомни той.

 

По отношение на модерната община е нещото, което трябва да се случва. „Не е нормално на едно гише да има 20 души, които да изпълняват сходни функции и когато подадат заявление за виза да я получат след три месеца, а не след три дни“.

 

Кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“ Владислав Николов призова жителите на Плевен да го подкрепят с номер 13 на изборите на 29 октомври, защото е човек на действието и ще направи това, което е заложено в неговата програма.

 

„Нека плевенчани бъдат горди жители на нашия град. Нека направим всичко това, за което ние мечтаем и искаме, а именно нашите деца да бъдат тук, а не да сме най-големият донор на другите градове“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3702 |18.10.2023 Как доскорощният телевизионер и настоящ кандидат за кмет Хекимян си представя една уредена София? . 0| 3767 |17.10.2023 Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София 18 октомври 2023 г. . 1| 3424 |17.10.2023 Ваня Григорова: Столична община се е оттеглила от ключови сфери като спорта, културата и духовността . 1| 3394 |17.10.2023 Константин Павлов: Булевард “Джеймс Баучер” ще стане едно от най-хубавите места в Лозенец и цяла София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads