Реклама / Ads
11| 4518 |29.08.2021 НОВИНИ

На 2 септември пред президентството протестиращи отбелязват година от „Кървавата сряда“

.
На 2 септември протестиращи ще се съберат пред сградата на президентството, за да отбележат една година от ужасяващите събития през онази сряда, наречена „Кървава“.
 

„В предстоящия в настъпващата седмица четвъртък (2-ри септември т.г.) се навършва една година от Кървавата сряда. Втори септември е датата за честване и прославяне на героите измежду Българския род, които жертваха себе си, за да бъде свален мафиотският режим на Борисов, опозорил Родината ни пред целия цивилизован свят.

 

Диктатурата на Тиквата от Банкя именно на 2 септември миналата 2020-та година хвърли орди от полицаи, докарани от провинцията и биячи, облечени в униформи на МВР, както и членове на спортни клубове и агитки, зависими от ГЕРБ, за да пребиват, издевателстват, арестуват и прогонват демократично събрали се български демонстранти както от Отечеството, така и живеещи извън неговите предели.

 

Жестокостта на сикаджията преби и помля стотици български граждани, изразяващи своите конституционни искания за оставка; изгори очите и кожата на хиляди наши сънародници; блъскаше и тъпчеше жени и деца.

 

Гавазите на бойковизЪма гониха и причакваха млади и стари по тъмните малки улички в центъра на София, за да пребиват и да си избират арестанти, които мутрите предварително са си нарочвали.

 

Български и чуждестранни журналисти бяха бити и арестувани; духовни лица бяха премазвани; студенти бяха малтретирани; медицински лица бяха блъскани.

 

А Борисов, Гешев, патриотарите и тогавашното ръководство на МВР се гавриха с жертвите. Режимът на мутрата-тиранин Бойко Борисов за един ден надмина авера си Лукашенко, създателя си бай Тошо и Жан Виденов като проля кръвта на най-будната част от Българския Народ. Кръв, примесена със сълзи, лютива отрова и сълзотворен газ пропиваха и изпълваха пространство от три софийски площада – пл. "Ларго-Независимост", пл. "Атанас Буров" и пл. "Александър I".

 

На 2 септември 2020-та година престъпникът Бойко Методиев Борисов стана Архипрестъпника на България за всички времена!

 

Въпреки горчивините, разочарованията и страданията, през които сме минали всички протестирали и протестиращи, то на 02.09.2021 г. трябва да сме ЗАЕДНО и в единство да почетем и прославим героите, и в единство да изявим една година по-късно ВЪН Борисов от публичния политико-обществен живот на страната и ВЪТРЕ в Затвора!

 

Агора БЪЛГАРИЯ очаква всеки един протестирал и протестиращ и всеки буден български гражданин на всеобщо Прославление и Похвала на героите-борци срещу диктатурата на мафията на Бойко Борисов и нейната бухалка Иван Гешев.

 

На Втори (2-ри) септември т.г. (четвъртък) от 18:00 ч. пред Президентството“, пишат организаторите в писмо-покана.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3992 |28.08.2021 Явор Божанков: Скритите от обществото разговори са причината за неуспеха на предните мандати . 4| 3636 |28.08.2021 Президентът: Крайно време е парламентарно представените партии да осъзнаят своята отговорност . 1| 3079 |27.08.2021 Премиерът Янев говори пред депутатите за мигрантския натиск . 13| 27021 |27.08.2021 Атанас Атанасов: Ако БСП предложат експертно правителство, може да обсъждаме вариант за подкрепа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads