Реклама / Ads
17| 21113 |10.11.2021 НОВИНИ

90% от българите са срещу Борисов и ГЕРБ, 10% е армията на ”калинките”

.
По-малко от 10% подкрепят Борисов и партията му – 90% са срещу тях. Това сочи анализ на социологическите проучвание от последните седмици. Поведението на Борисов, бригадирите и звеноводите му, все повече убеждават, че историята се повтаря: Всички диктатори завършват зле. Борисов продължава да вярва, че е ултра значим за политиката и за страната.
 

Народите са вечни; смъртни са само кралете. Авторът е германският поет Хайнрих Хайне.

 

Борисов предпочита преките внушения като "ГЕРБ е незаобиколим фактор" - една от основните опорки в предизборната кампания. Вероятно е чисто съвпадение, че това „пророчество“ едновременно ни препоръчват/продават Десислава Атанасова и вездесъщият Андей Райчев. Съмнявам се да го мислят сериозно, защото сметката и те са си я направили и тя не излиза.

 

Преди дни в „Панорама“ Деница Сачева, друга от свитата на Борисов, се похвали, че за ГЕРБ на изборите щели да гласуват около 600 000 българи. Населението на страната е малко под 7 млн души. Още поне 2 милиона са зад граница. Значи одобряващите партията на Борисов са под 10 на сто.

 

Социологическите анкети показват, че бившите управляващи ще постигнат около 22% от гласовете.

 

„Продължаваме промяната“ ще получи около 12,4 на сто, а „Демократична България“ – 11,7%, според същите прогнози. Дори само двете формации обединени правят малко над 24 на сто и бият ГЕРБ. Ако към тях се присъединят и 5-те процента на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ – нещата отиват към 28 на сто. Тепърва ще се преговаря с ИТН на Слави Трифонов и БСП, което може да доведе до смазващо надмощие на желаещите страната да върви напред, а Борисов да се отправи към политическата морга – съда. Съдът, а не ГЕРБ ще е незаобиколим фактор…

 

Членовете и симпатизантите на ДПС също не подкрепят ГЕРБ и не само заради участието на Борисов във възродителния процес, но и заради управлението му, което принуди десетки хиляди от тях да бягат от България в чужбина.  

 

Излиза, че от жителите на страната 90 на сто са срещу ГЕРБ и само мизерните 10% - армията на „калинките“, плюс зависимите и купените – все още не са разбрали, че са на страната на мафиотски модел, който ги третира като аргати. Нека го обяснят на децата и внуците си…

 

Това е картината, съставена с ненаучни, но популярни сред народа методи за смятане.

 

В едно от писмата си до Тодор Пеев Ботев пише: „В продължение на 8 години аз видях всички наши герои и патриоти и виждам, че големи хора вършат малки работи, а големите работи се вършат от малки хора“.

 

Съществува "правилото на Стивън Кови". То гласи, че човек не е в състояние да повлияе на 10% от нещата, които се случват в живота. Но на 90 на сто от тях това е възможно, стига да има вола и мотивация. Доста ясно е.

 

Тези сметки може да са недодялани за някого, но на фона на лъжите и изцепките на Бойко Борисов са като цвете на торище...

 

90:10 е отличен шанс. 72 часа до изборите.

 

Калоян Атанасов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 4348 |10.11.2021 Борисов с предизборни димки за машините, спалнята и дълговете . 4| 4867 |10.11.2021 Чолаков: Параноята на Борисов – театралничене на фона на разкритията на Рашков, надвиснали като Дамоклев меч . 19| 5031 |10.11.2021 Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов . 4| 7337 |10.11.2021 Христо Иванов за снимките от спалнята: Борисов е разполагал със суми от поне половин милион евро /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads