Реклама / Ads
26| 4311 |10.11.2021 НОВИНИ

Борисов с предизборни димки за машините, спалнята и дълговете

.
Тетевен
„Чух какви ли не обяснения. А вчера обясниха, че тези машини са за резервни части! Добре, но… вече обяснихме как четири души, свързани с роднински и партийни връзки, обобщават тези три далавери. При тях ще стане мазало“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Тетевен.
 

„Очевидно има префактуриране на флашките. Тези близо 16 000 флашки или 28 кашона стоят. И вчера, като им казах, че ще продължим днес темата, са се разбързали да ги изнасят“, каза още Борисов.


Той посочи, че по данни на ЦИК ще има 11932 машини, за които би трябвало да има 59660 карти и 23 864 флашки. По думите му спрямо секциите има 905 излишни, които би трябвало да се разпръснат из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се предоставят 5 бр. карти. Председателят на ГЕРБ обясни, че флашките са от Тайван, като уточни, че по груби сметки те струват 44 лв. за 8 GB, а в нашата търговска мрежа са по 8-10 лева.


„Какво казва Централната избирателна комисия (ЦИК) в методическото им указание: В случай, че машината не стартира или спре работа, се прехвърляме на друга. Ако и тя се счупи и до 20 минути не могат да се отстранят техническите проблеми, то тогава се минава към хартиени бюлетини. Никъде не пише нищо за резервни части и ремонти – това е методическото указание на ЦИК“, каза още бившият премиер.

 

Вие чували ли сте някой да си купи два нови телефона и от единия да използва само батерията или зарядното? За такъв идиот не сте чували! Няма, а те ни правят на идиоти от много време. Готвят се да направят чудовищна далавера.


А само за няколко дни близо 600 души починаха от коронавирус, голи хора тичат по болниците голи, тестове за учениците няма. Кацаров вика „Избяга ми фирмата!“. Без срам обаче теглят заеми. Сега с цялото си нахалство за понеделник – когато ще има избран парламент, са заявили още половин милиард дълг.


"Докато се занимават с глупости, с чекмеджета и кой по какъв начин прави секс (за съжаление) външния дълг расте. Страхът ги разтресе и почнаха да вадят компромати. Вадете колкото искате, но защо теглите още половин милиард дълг?“, попита бившият премиер.


„Това, което Радев и компания ще изпукат сега, а не се знае и за какво… нали уж бяха много по-добри, нали събираха повече пари? Хвърлят димка – снимали ме, та аз не съм там от 2 години. Ей, Христо, харвардците те издухаха – и от картата няма да те има. Жалко, гнусно, подло – не ти отива с Черепа и с ортаците на Радев. Обръщам се към Христо Иванов, защото ми е бил премиер и коалиционен партньор. Може ли да не ти прави впечатление, че се тегли дълг след дълг?“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4802 |10.11.2021 Чолаков: Параноята на Борисов – театралничене на фона на разкритията на Рашков, надвиснали като Дамоклев меч . 19| 4986 |10.11.2021 Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов . 4| 7299 |10.11.2021 Христо Иванов за снимките от спалнята: Борисов е разполагал със суми от поне половин милион евро /видео/ . 10| 52820 |09.11.2021 Журналистът Катя Илиева: Новите снимки на Борисов са с цел да заглушат гигантската афера за АМ ”Хемус”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads