Реклама / Ads
7| 15922 |19.02.2022 НОВИНИ

Адв. Хаджигенов: Нищо няма да излезе от списъка „Петков“. Това е част от тъпото шоу „Борисов“

.
адв. Николай Хаджигенов Източник: стопкадър, Нова телевизия
Никакъв резултат няма да има след списъка „Петков“. Това е част от тъпото шоу „Борисов”. Какви списъци? Единият чете Google, принти на принтера, носи на Гешев – той ги носи в МВР. После се появява един друг шампион в клоунадата на Борисов – вади един контра списък, в който фигурира името на Иван Костов. Какво е това? Това е някаква пълна глупост.
 

Това заяви в студиото на Нова телевизия адвокат Николай Хаджигенов в отговор на въпрос каква ще е съдбата на списъците, предоставени от премиера Кирил Петков на прокуратурата.

 

„Въртим се в един зъл омагьосан кръг. Това с кафето и списъците го почнахме още през ранните 90 години... Богомил Бонев беше още вътрешен министър. Лошото е, че случващото се сега, ще бъде на гърба на правосъдието и на гражданите. Това е фиаско“, подчерта Хаджигенов.

 

„Ако Гешев е пазителят на корупцията и е врагът, какво прави в Министерски съвет. Това е грешка, всички тези списъци са грешка. От кога „независимия“ главен прокурор ходи на килимчето и докладва на премиера“, попита той.

 

„Гешев взима заплата за главен прокурор, но всъщност е пазителят на корупцията“, категоричен бе Хаджигенов.

 

По случая „БарселонаГейт“ обаче той очаква да има развръзка, защото там не работи българската прокуратура или нашето МВР, а испанските власти.

 

„Какво ще стане трябва да каже прокуратурата, защото тя е компетентна. Ако се подходи чисто законово, както трябва да се подхожда всеки път – трябва да се прецени дали има достатъчно данни за досъдебни производства. Тоест да се провери има ли данни за извършени престъпления”, посочи от своя страна и адвокат Димитър Марковски.

 

Според него прекалено се обръща прекалено голямо внимание на фигурата на Иван Гешев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3166 |19.02.2022 Радев: Историята няма да прости, ако не се върнем на пътя към чистата и святата република, която Левски ни завеща . 24| 4460 |18.02.2022 Главнокомандващият на армията на Украйна: Не вярвайте на лъжите на окупационната власт! Украйна няма да нападне Луганск и Донецк . 14| 3596 |18.02.2022 Янев: Еднократният български призив към Русия да демилитаризира Черно море няма да има ефект . 5| 3234 |18.02.2022 Финансовият министър: Намаляването на ДДС няма да доведе до-ниска цена на хляба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads