Реклама / Ads
4| 7425 |13.12.2021 НОВИНИ

Николай Хаджигенов: Гешев изквича на умряло, че някой го накара да работи

.
Николай Хаджигенов Източник: БГНЕС
Хората очакват с нетърпение да видят началото на края. Вие видяхте вчера главният прокурор изквича на умряло и говори за това как ще се оплаче на целия свят, че видите ли някой го карал да работи. Всъщност, изключвам забавната част. Това, което ще бъде най-трудно: ние наистина водим война, само че водим война за прокуратурата, не с прокуратурата, за да можем да я отвоюваме от лапите на корупцията и да я направим работеща. Това заяви адв. Николай Хаджигенов.
 

И чак тогава всеки един от нас ще усети в ежедневието си пряко някаква промяна, защото няма да стават престъпления, няма да крадат държавните или парите на местната власт. Така че всеки един от нас ще усети ефект, чак когато има реална реформа в съдебната власт, каза още той пред "Фокус".


Както обикновено прокуратурата саботира всичко, което е свързано с властта, в конкретния случай - с ГЕРБ. Защото няма друго разумно и рационално обяснение за действията им. Знаете ли, не е на лице нито един наказателен адвокат, на който прокуратурата да не му е предлагала сделка – няма такъв. Дори на мен ми предлагат сделки, хем е известно, че аз не сключвам споразумения с обвинението. Това вчера, което гледахме, беше цирк – МВР се опитва за първи път да свърши работата както трябва, има такава възможност, прокуратурата го саботира. Те отказват да свършат каквато и да е работа, разкри адвокатът.


Той коментира и началото на работата на новото правителство: Ефектът „вълшебна пръчица“ е чудесен, но го има само в приказките, а тази приказка, в която ние живеем, е не точно приказка и за това и трудно ще бъде да го усетим. Още повече сега са се събрали накуп една купчина кризи. Правосъдната я слагам на първо място. Оттам нататък се започва икономическа, финансова, данъчна ако щете, здравна и т.н. За това ще бъде доста сложно да се усети, заяви още Хаджигенов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 3767 |13.12.2021 Христо Иванов, ДБ: Кабинетът ”Петков” позволява управление без ГЕРБ и ДПС. Гешев, освободете България от себе си . 18| 21441 |13.12.2021 Румен Радев и Иван Гешев с челен сблъсък в кулоарите на парламента . 10| 3088 |13.12.2021 Гешев искал да работи в синхрон с МВР, а не да се води война срещу прокуратурата . 3| 3214 |13.12.2021 Мирчев: Гешев е позор, той е рафиниран слуга на българската мафия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads