Реклама / Ads
3| 4732 |14.01.2019 НОВИНИ

Адв. Иван Петров: Дизеловият Геш-Магнауреца работи по алгоритъм

.
Иван Петров
По този алгоритъм, спецназа се надява да си печели делата, поне на първа и втора инстанция! Какъвто спецназа и алгоритъма, такъв и съда! Само да не беше споменавал по телефона на една напориста репортерка, какво решение е взел, половин час преди да постанови решението! Щото решението изтече по телевизора, преди съдията да го прочете в зала!
 

Това коментира по повод последните действия на прокуратурата срещу правни кантори и задържани адвокатът и бивш апелативен прокурор на София Иван Петров в профила си във Фейсбук.  Вижте целия му коментар.

 

Как работи спецназа на Дизеловия Геш-Магнауреца:


1. Обискираш адвокатски кантори и къщи на обвиняеми по друго дело.
2. Повдигаш обвинение на адвоката и съдружниците му по делото, по което са защитници, за да ги разкараш от това дело! За всеки случай им повдигаш обвинения по още 3-4 дела, за да не могат да се появят по тях като защитници.
3. Излизаш по услужливи медии и обявяваш колко обвинения си повдигал срещу въпросните адвокати, като ги компрометираш като професионалисти. Използваш възможността за малки музикални форми на големите братя от Европа и отвъд океана.
4. Рано призори арестуваш свидетели по най-милото ти дело, рожбичката на живота ти, по което си заел наведена поза отдавна и очакваш шута, който да те заведе на Луната. Няма значение, че делото се води от 5 години и документите май са подправени от основния ти свидетел. Мълчиш 3 дни за арестите, белким се размине скандала.
5. Намираш си съдия, който преди това е бил прокурор и сте в отлични отношения от това време.

6. Съдията, при направени му правилни изводи, постановява всички да стоят в кауша.

 

Само да не беше споменавал по телефона на една напориста репортерка, какво решение е взел, половин час преди да постанови решението! Щото решението изтече по телевизора преди съдията да го прочете в зала!

По този алгоритъм, спецназа се надява да си печели делата, поне на първа и втора инстанция! Какъвто спецназа и алгоритъма, такъв и съда!
Нали?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4815 |14.01.2019 Дани Каназирева: На откриването в Пловдив народът бе на студено, а началниците - на топло . 0| 4470 |11.01.2019 Започнаха събитията по откриването на Европейската столица на културата . 2| 4701 |11.01.2019 Евродепутати от Италия и България питат ЕК за репресиите срещу Иванчева и Петрова . 1| 4064 |11.01.2019 Спецсъдът слуша СРС-та по делото ”Иванчева”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads