Реклама / Ads
0| 26363 |19.03.2022 НОВИНИ

Адв. Михаил Екимджиев към Менков: Борисов е икона на корупцията и премитивизма, посрещнаха го като Пабло Ескобар

.
Михаил Екимджиев
След като разбрах, че е осведомена градската прокуратура, стана ясно, че Борисов и другите двама ще бъдат освободени. Изненадан съм от политическата реч на колегата Менко Менков /б.р. адвокат на Борисов/. Той се опита да ни върне 1949 г. А да се върнем тогава във времето, когато тежко въоръжени командоси влизаха и насочваха лазерни мерници към деца, мъжете бяха изкарвани голи и полуголи Та каква икона е Борисов освен на корупцията и премитивизма.
 

Това каза адв. Михаил Екимджиев, като обори тотално тезата на Менко Менков в защита на Борисов и прокуратурата.

 

От това, което говореше колегата (Менко) Менков, останах с впечатление, че вече се готви нещо наистина неприятно. Ще има, според мен, повдигане на обвинения и привличане като обвиняем на премиера Кирил Петков и призовавам хората, които наистина са мислещи, смислени и уважават демокрацията да се противопоставят на това нещо, което ще се случи в близките дни. По същия начин като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството, каза още той.

 

Ние всички в системата знаем, че прокуратурата под ръководство на Гешев и Цацаров е да прикрива престъпленията на политическите ментори, които ги поставиха на тези места. Те чадъросват Борисов и кликата му, категоричен бе Екимджиев пред bTV

 

Като гледах вчера поддръжниците на Бориiов си мислех, че по същия начин поддръжниците на Пабло Ескобар /б.р. известен колумбийски наркобос/  го посрещаха в Меделин, посочи адвокатът.

 

С кризисен пиар искаха да героиризират Борисов. Той е иконичен образ на това, което ни връща назад във времето, категоричен бе Екимджиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3655 |18.03.2022 Менков: В понеделник ще депозираме жалба за извършено длъжностно престъпление от Кирил Петков . 0| 6067 |18.03.2022 Адв. Екимджиев: Ако МВР действаше стандартно, Гешев и Борисов щяха да знаят на първата минута . 0| 3293 |18.03.2022 Адв. Менков: Борисов е задържан по сигнал за изнудване, европрокуратурата не участва в акцията . 0| 23934 |17.03.2022 Руският милиардер Михаил Фридман: Нямам пари дори за чистачка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads