Реклама / Ads
10| 14542 |15.10.2020 НОВИНИ

Адвокат: Чухте ли какво главният прокурор каза на депутати от опозицията, когато питаха за “8-те джуджета”?

.
Адв. Емил Георгиев
Като сме на темата с яйцата и пловдивския “съд на Фаберже”, се сетих за нашите приятели от ГД БОЕЦ, които бяха замеряни с яйца от много добре известните на полиция и прокуратура мутри, същите, които се явиха с кървавите агнешки главички, същите, които винаги са на линия, когато потрябват за агитка.
 

Кога да страхуват членове на ВСС, кога при избора на главен прокурор. Значи известни са, знаят ги, но какво последва от тяхната постъпка? Някой задържан, разпитван, съден? Не, нали? Толкова за “ювелирното” правосъдие с 500-те лева за едно хвърлено яйце.
Понеже стана дума за изслушването на главния прокурор в правна комисия в парламента. Да ви кажа какво видях - видях наглостта, дебелоочието и пълната липса на професионални и нравствени качества.


Видях един човек, който, когато му отърва казва, че е само администратор, а когато е по-изгодно - че е главен прокурор и цитира на депутатите решение на Конституционния съд от 2017-та. Видях човек, който, когато го попитаха как вървят разследванията за полицейското насилие, похвали полицаите за работата им по време на извънредното положение, за което може би им се дължи похвала, но ги похвали и за разгонването на протестите, когато всички ние с очите си видяхме кадрите с побоища на с нищо непредизвикали ги хора. Видях човек, който охрабри властта да бие, без да я е страх, че ще я разследват.


Видях и чух “софт бол” въпросите на депутатите от властта. Видях онзи човечец, когото бяха сложили като смокинов лист при избора на Цацаров за шеф на КПКОНПИ - успя с мъка да изсрича 3 въпроса, които някой друг му бе написал.


Не знам видяхте ли и чухте ли какво главният прокурор каза на депутати от опозицията, когато питаха за “8-те джуджета”? Прати ги да четат “10 малки негърчета” на Агата Кристи!
Ето затова сме тук и затова искаме “правосъдие без каскет”, защото сегашното е всичко друго, но не и правосъдие за всеки! Благодаря ви!

 

Адв. Емил Георгиев, "Правосъдие за всеки", Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6949 |14.10.2020 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Кой ще ни следи в регистъра за COVID-19 и какво ни каза Европарламентът . 37| 26177 |14.10.2020 Манипулира ли ”Севда ТВ” с видеомонтажи и какво работи Бойко Борисов . 68| 8383 |11.10.2020 Хаго Бабикян: Не кой ще дойде после, а какво ще направим до тогава е важно . 13| 8933 |11.10.2020 Стоян Тончев: Та, какво викат тия от Муудис?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads