Реклама / Ads
21| 8223 |30.07.2020 НОВИНИ

МВР слугува на Борисов и Гешев и ръмжи срещу протестиращите, които го издържат

.
МВР е рохко яйце. Много работят, изморяват се и се изнервят. Трябва да ги пазим. Това ни повтарят по няколко пъти на ден всякакви началници от министерството и полицията. Водим много труден диалог с протестиращите, хленчат те. Служителите работят от много време в екстремен режим. Може да се стигне до ескалация на напрежението и до физически сблъсъци. Няма да приемаме указания и съвети от протестиращите.
 

Всичко тази сутрин бе изречено от ст. комисар Георги Хаджиев от СДВР на извънреден брифинг.

 

Ключови кръстовища в София са блокирани, вече има и палаткови лагери. Хаджиев се обръща с апел към всички граждани да запазят спокойствие.

Полицаите били на ръба на нервите и силите си. Трябвало да ги разберем. А протестиращите и повечето хора в България не са на ръба, така ли? Те не са важни и към тях не бива да се проявява разбиране. Те нямат права, така ли?

 

Решението, драги началници от МВР, е просто: Борисов и Гешев подават оставки и кръстовищата се отблокират, а протестиращите се успокояват. Тръгва се към предсрочни избори, а уморените полицаи се прибират да починат. Но вие сте част от това антидомократично, просмукано от корупция и измами управление и го защитавате, защото то ви назначава и издига, не по професионални критерии. В една реформирана система трудно ще се реализирате.

 

Нали всички сме равни пред закона и с равни права? Защо сте въоръжени срещу протестиращите, а умирате от страх пред премиера Борисов и главния прокурор Гешев, които са главната причина за десетките хиляди по улиците? Пред тези двамата треперите, а на другите размахвате палки. Загрижените сте за себе си, търсите съчувствие и разбиране, но нямат ли нужда от същото и хилядите по площадите? Или те не са хора? Това ли е демокрацията, според вас? Как, според вас, се води война срещу мафията? Вие и прокуртурата сте абдикирали от това задължение, затова гражданите излязоха срещу нея. Това ли е вината им? Не си ли давате сметка, че протестиращите са много повече от вас и ако са искали насилие, щяха да ви пометат. Но не го правят. Това са българи, които искат да живеят добре, без корупция и мафиоти в политиката и прокуратрата. Много ли е? Несправедливо ли е?

 

Плащат ви данъкоплатците, каквито са и протестиращите, а не Борисов и Гешев. Трудно ли е за проумяване?

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 10731 |30.07.2020 Журналист: Е, сега видяхме как е възпитан Борисов . 61| 31537 |30.07.2020 Който е записвал Борисов, той ще го загроби – Гешев е готов с лопатата . 8| 8266 |29.07.2020 Петър Бояджиев: Дончев, ако не си мутра, си нещо по жалко - слуга на мутрата сикаджия Борисов . 41| 7462 |29.07.2020 Борисов за записа: Не мога да опровергавам всяка лъжа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads