Реклама / Ads
6| 4709 |22.03.2024 НОВИНИ

Аламанов: ГЕРБ имат малко време, ако не искат да останат в историята като най-разрушителната партия, загубила 20 г. от живота ни

.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Източник: БГНЕС
"След политическото фиаско с внасянето на предложение за кабинет без съгласие на 11 от членовете, ГЕРБ имат само един път за действие. Имат малко време и малко възможности да спрат да се държат като политически мутри. Ако не искат да останат в историята като най-разрушителната партия, загубила 20 години от живота ни".
 

Любомир Аламанов, комуникационен експерт, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. 

 

След политическото фиаско с внасянето на предложение за кабинет без съгласие на 11 от членовете, ГЕРБ имат само един път за действие.







1. Изтеглят предложението си за кабинет;


2. Извиняват се за опита за политическа измама (може да кажат даже, че е било грешка и нещо не са разбрали);


3. Връщат се на масата за преговори и подписват Споразумението, с което поемат отговорност да не бламират повече опитите за реформи, а така и уважават цялостното разбирателство, с което започна този политически кадрил преди 9 месеца. И заедно с ППДБ тръгват към изпълнение на втория мандат.


Други опции, които могат да им хрумнат, са:


- настояване проекто-кабинета на Мария Габриел да бъде гласуван;


- очакване да се реализира третият мандат, за да вкарат ДПС като равноправен партньор в управлението;


- бламиране на целия процес с идеята президентът да назначи Служебен премиер, който е близък до ГЕРБ и той да "организира" следващите избори по маниера на носене на чували с бюлетини.







Всички тези други опции водят към тотално съсипване на идеята за продължаващи реформи, за влизане в Шенген и Еврозоната, за нормализиране на политическия живот, за изчистване на съдебната система от зависимости и псевдо-нотариуси, изобщо към загубване на поредните години от живота на България.

 

Само от едната алчност.


Колкото и да не им се иска да си признаят, всичко е заради едната алчност. И нежелание да се разделят с властта.


Имат малко време и малко възможности да спрат да се държат като политически мутри. Ако не искат да останат в историята като най-разрушителната партия, загубила 20 години от живота ни.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 7617 |22.03.2024 "Турски поток" - огромна корупционна схема в полза на Путин и срещу Украйна. Висш държавен служител е готов да свидетелства . 1| 2709 |22.03.2024 Facebook търси внимание от поколението Z. Помните ли какво е Poke? Скоро пак ще ползваме функцията . 5| 4986 |22.03.2024 Андрей Янкулов, АКФ: Има четирима свидетели, видели Сарафов в "Осемте джуджета" . 0| 2495 |22.03.2024 5500 км от републиканската пътна мрежа се нуждаят от основен ремонт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads