Реклама / Ads
4| 6651 |27.05.2020 НОВИНИ

Александър Деянов-Скилър: Ако платя заради тези обвинения, после няма да мога да се погледна в огледалото

.
Александър Деянов-Скилър и адв. Николай Хаджигенов
Когато човек е несправелдливо обвинен не трябва да прекланя глава и да чака да отмине. Отказах да платя намалената от 100 000 на 50 000 лева гаранция, защото няма как да се погледна после в огледалото после. Няма нищо срещу мен в 22-те тома по това дело.
 

Това заяви бийтбоксърът Александър Деянов - Скилър, който заедно със защитника си адв. Николай Хаджигенов коментираха развитието на делото за ОПГ в което са включени Александър, сестра му Лиляна и съдружникът й Мартин Димитров.

 

"Не може да има страх, когато документите и фактите са на наша страна. Има страх от неизвестността, от това какво ни предстои, само това ме притеснява, но когато знам, че съвестта ми е чисто и истината е на наша страна няма от какво да ме е страх. Щеше да ме е страх да платя тази гаранция.", каза още Скилър.

 

"Мярката към Александър може да бъде променена от парична гаранция на домашен арест или задържане под стража. Осми ден чакаме отговор на писмото ми, с което ги уведомявам, че той няма да заплати гаранцията си и очаква да бъде прибран в ареста.", заяви адв. Хаджигенов.

 

"Искаме да влезе в ареста и да влезем в съда, защото ако имаше някакви доказателство до сега Иван Гешев щеше да го развява като Райна Княгиня байрак. По делото срещу Лиляна Деянова, Мартин Димитров и Скилър обвиненията са абсолютно несъстоятелни. Това е поръчково дело.", каза още защитникът.

 

"За съжаление спецправосъдието не е точно правосъдие. В този съд се налага да се правят  отчаяни неща", заяви адв. Хаджигенов.

 

"Прокуратурата така и не се научи да прави разлика между приходи и доходи.  Добре дошли в моя свят, в който прокуратурата носи каскет по телевизията. Проектът на Скилър е финансиран от него защото такъв е принципът на финансирането от еврофондове, които след направени разходи възстановяват част от вложените средства. Освен, че парите са запорирани на него му се търсят и неплатени данъци за тях.  За прокуратурата всички приходи са доходи и върху тях се дължат данъци.", обясни още адвокатът, който прогнозира че делото ще се влачи поне 10 години, както се случва с всички поръчкови дела у нас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6493 |27.05.2020 Александър Сиди от ВМРО нападна сайтовете, които критикуват властта . 1| 5159 |22.05.2020 Д-р Александър Симидчиев: Заразата от COVID-19 е като пожар . 1| 6948 |21.05.2020 Александър Деянов - Скилър се прибра у дома. Не го приеха в ареста . 0| 5121 |21.05.2020 Александър Деянов - Скилър: Един лев не съм откраднал

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads